Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › AMD vai Intel ?
Nekādi nevaru izšķirties starp diviem datoriem ko jūs ieteiktu. ?
Ko ņemtu jūs, ja piedāvājums būtu starp šiem abiem ?
1. Pirmā datora konfigurācija
Pamatplate
Procesors
Operatīvā atmiņa
Video karte
Cietais disks
Barošanas bloks
2. otrā datora konfigurācija
Pamatplate
Procesors
Operatīvā atmiņa
Video karte
Cietais disks
Barošanas bloks
Paldies jau iepriekš ! 🙂
Kadrs prasija no tiem 2 modeļiem. Ja jau ir tik gudrs un negrib maksāt par komplektēšanu – 2. variants!
P.S. Dirsā bāžat tos inteļus!
Tas ir tāpat kā pirkt mašīnu, pēc SS siekalotāju* padomiem.
* – nūģi bez sajēgas, kas ikdienā pavada stundu blnžot uz SS sludinājumiem.
Otrs jautājums ir, ja es pars gribu ielikt 2 x 8gb cik liels no tā būs labums vai nebūs vispār ?
Es gaidu atbildi uz jautājumu nevis tavas prasmes lietu meklēšnā internetā!!!!!!!!!!!
2 varianti viena atbilda kuru labāk ? kas nav skaidrs ?
Un cik reāli man ir iebāzt tajā otrajā pc 16gb ram ? 2x8gb ? Cik labi vai slikti tas būs ?
Asus M5A78L-M LX3
Jautājums tikai, vai esošais Kingston DDR3 Kingston HyperX Fury Blue 8GB 1866MHz ir vienā plankā vai divās pa 4gb.
edit:
Nepalasīju sīko druku (tajā pašā linkā par kuru piekasījies) zemāk “Aprīkots ar divām operatīvās atmiņas ligzdām, no kurām aizņemta ir viena – tas nozīmē, ka nākotnē, pēc nepieciešamības, pavisam vienkārši varēsiet papildināt operatīvo atmiņu līdz 16GB, ievietojot otru moduli.”
Jā piemetīsi vēl vienu, un būs Tev laime.
Š…emtu 2. variantu no piedāvātajiem.
Par dotajiem procesoriem no cpuboss lapas:
FX6300 (score 7.6) 95W (turbo 4.1Ghz) (115USD)
i5-4460 (score 8.2) 84W (turbo 3.4Ghz) (169USD)
Tai pat laikā AMD produktam ir vairak kodoli, lielāks L2 , L3 un pat nav iebūvēts grafiskais risinājums, kas kādu dienu pat varētu noderēt ja nobeidzas GPU, kamēr naudu sakasa jaunai. Un tas + 0.6 scors intelim pat var dažos gadījumos piedot pat vērā ņemamus fps kādai spēlei.
Okey. Nepārliecināja mans PIRDIENS? Tad ņemam priekšā 2014 gadā ražotos:
i5-4460 – (Score 8.2) 84W (169USD) L2 – 1MB, L3 – 6MB; (turbo 3.4Ghz) Ir iGPU; (4 kodoli)
FX8370 – (Score 8.2) 125W (ap 200USD) L2,L3 abi pa 8MB; (turbo 4.3Ghz) nav iGPU; (8 kodoli)
Es nez, man jau liekas, ka AMD procesorus pērk un iesaka tikai betoni. Nemaz nerunājot par kkādu sūda Fx-9590 kam ir 220W un ir atkal i5-4460 līmenī.
Par pārējām komponentām, lai runā kads gudrāks – tik gudrāks, kas var pateikt kurš komplekts ir labāks – PAT NEZINOT CENU 😀
Preses relīzes