AMOLED displejs

Sākumlapa Forumi Sakaru tehnika Mobilie telefoni AMOLED displejs

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Lietotājs123
    Participant

Sveiki profini,

es veeleetos uzzinaat kaadi iisti ir AMOLED displeji un kaa reagee uz spiedieniem.

elvisburdajs
    Participant

Tu gadījumā atkal neesi tas X5 īpašnieks? Ja tev ir uzlikts bans uz nedēļu, tad laikam ne bez iemesla! Būtu labāk sēdējis un pārdomājis savu dzīvi, nevis atkal līdis te ar saviem seklajiem jautājumiem..

No pašas displeja matricas tipa nav atkarīgs tas, kā telefons reaģē uz pieskārieniem. Ir vēl viena, vai nu kapacitīva vai rezistīva kārta virs tā, kas atbild par pieskārienu/spiedienu reģistrēšanu. Par to cik labi tas notiek, jāskatās individuāli katram modelim. Dažiem to iespējams regulēt uzstādījumos, dažiem būs nepieciešams roots/jailbreaks.

Varbūt beidzot esi izlēmis kādiem mērķiem tev to trubu vajag? Kasīša piedāvātais LG P500 nav slikts vairiants. https://notepad.lv/forums/15054/nokia-n97-mini/

Ja esi tik neizlēmīgs, tad iesaku paskatīties ierīču apskatus iekš youtube.

Lietotājs123
    Participant

kaads veel X5? bet paldies ka pateici, beidzot ir kautkada sapratne par vinu.

elvisburdajs
    Participant

Tādā gadījumā atvainojos par uzbraucienu un vienmēr laipni. 🙂

Rakstības stils un niks nedaudz atgādina fruktu no blackberry tēmas.

akms47
    Participant

Domāju, tas pats viens ir, tikai šifrējas. 😀

Lietotājs123
    Participant

LoL man lielaakaa dala draugu taa raksta takaa esmu no viniem iemaaciijies, un es neshifreejos vnk niku izdomaat negribas.

RicoPico
    Participant

Tev, un lielākajai daļai Tavu draugu, ar steigu ir nepieciešams apmeklēt interpunkcijas privātstundas.

Lietotājs123
    Participant

Labi, neapspriediisim manu rakstiibu, jo saits nav citu noshodiishanai

LooNeY
    Participant

Aizej tak uz kādu latviešu valodas stundu un iemācies latviski rakstīt!

Willis
    Participant

Kā lai to ņem …

Kas jāievēro iesācējam – palīdzības meklētājam

4. Raksti latviski, ar garumzīmēm, un ievērojot gramatikas prasības. Cieni savas valsts valodu! Izņēmuma gadījumā (rakstot no telefona) atļauts lietot arī pareizu translitu.

Lietotājs123
    Participant

sor, bet es seezhu no planwhetes kursh atvests no AEV ja kaads var pateikt kur ielaadeet LV valodu pasakiet vinam ir ANDROID

Crow
    Participant

Hulji tur LV valoda (ko, starp citu var, – AnySoftKeyboard, MultiLang Keyboard, u.c., bet nav obligaati). Pareizs translits noziimee, ka vajag skatiities, ko tu spied uz taas pasjas anglju klavieres, nevis ar dirsu pa to braukaat. Un peec tam arii paarlasiit pasjam savu tekstu pirms postosjanas, vai tas ir saprotams.

A common sense is a sense uncommon.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā