Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Analoģisks risinājums Twitter Feed
Š ovakar dzima neliela ideja un realizējot to piereģistrējos Twitter Feedčekošanudesktopčivināt
Paldies 🙂
Madar, apskaidrosi Man kā panākt, lai cron darbojas uz Windows? Vēl joprojām neesmu izpratis. xD Var privāti. 🙂
Nezinu. Kāpēc lai kāds vispār gribētu serverim izmantot windows?
Bet ja nu tomēr vajag, tad gan jau var izmantot iebūvēto task scheduleri vai arī
Atliek uzlikt lai konkrētos laikos vai laika intervālos tiek izpildīts attiecīgais php fails. Uz linux to var darīt vai nu ar curl izsaucot http adresi, vai pa taisno liekot php izpildīt failu. Uz windas gan jau arī var uzlikt kaut ko līdzīgu curl. Vispār strādās kaut ar firefox, tikai tas būtu dikti resursietilpīgs pasākums, tādēļ vien kurināt pārlūkprogrammu.
Aldi: gaumes vai ne gaumes, bet tā ir lieka sarežģīšana un resursu tērēšana, kā arī tu nevari būt drošs, ka 24/7 tur būs kāds klients, kas to brīnumu izsauks.
Nezinu. Kāpēc lai kāds vispār gribētu serverim izmantot windows?
Tāpē’, ka pagaidām lietoju Windows 7 uz kura arī stāv visa “localhost” padarīšana. Protams, ārējais serveris Man ir uz Linux. Re ku’ jau griežās –
Man jau arī tā pat kā daGrevis, uz lokālās mašīnas Winda, un tāpēc linux servera tos tūļus neiznāk izmantot. (tāpēc sanāk, ka visu cenšos jau lokāli iekš php visu izveidot)
Nu lab, ir projekti kuros neapgrozās neviens, bet tādiem interaktīvajiem projektiem, noder arī mana maniere. Un jā, lieki tramdīts jau tiek pats php dzinis.. 😀 Kautgan, veidojot uzturot visparastāko čatu, tur jau arī refresh rate.. e.t.c.. ir vēl trakāks, jo vairāk lietotāji salec iekšā, jo lielāks pieprasījumu skaits.
P.S. – interesē kā Nīdējam ar to skriptu iznāca?! 🙂 Sev arī viņu domāju uzstellēt! 🙂
Preses relīzes