Android 4.1 vairs neiebremzēs

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Android 4.1 vairs neiebremzēs

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 26 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Līdz ar Google Nexus 7 atklātībā parādījies arī jaunais Android 4.1 Jelly Bean. OS izstrādes periodā tās koda nosaukums bija “Project Butter”, kas simbolizē , ka jaunais Androids “ies gludi kā pa sviestu”, un kritiķiem no Apples būs mutes ciet. Kā var uzskatāmi redzēt palēninātajā video, salīdzinājumā ar 4.0 ICS jaunums tiešām ir izteikti ņiprāks un plūdenāks. Tas – pateicoties veiktajai optimizācijai, kā rezultātā Android tagad labāk prot izmantot vairākkodolu procesorus.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W1chjTybdhg[/youtube]

Google Now – saņem vajadzīgo informāciju attiecīgajā laikā! Katram no mums ir savi ieradumi: piemēram, no rīta mēs skatāmies laika ziņas, braucot uz darbu, mums svarīga informācija par korķiem; pusdienas pārtraukumā izlasām jaunākās ziņas un Notepad jaunumus utt. Google Now analizēs mūsu ieradumus un bez meklēšanas piedāvās nepieciešamo informāciju automātiski vajadzīgajā laikā.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HNjwTYfLl_I[/youtube]

Uzlabotais paziņojumu panelis apgādāts ar papildus funkcijām, kas, piem. ļauj atbildēt uz izlaistu zvanu tieši no paneļa, neieejot nevienā citā programmā.

Balss ievade off-line. Š eit Google pārtrumpojis Apple SIRI, jo vairs nav nepieciešams interneta savienojums ar mākoņserveri. Visi dati atrodas atmiņā uz vietas. Android 4.0 mākoņserveris vēl bija vajadzīgs.

Sīkrīki ar maināmu izmēru. Vidžetus laikam lieto katrs no mums. Dažreiz viena otra kombinācija no dizaina viedokļa stulbi izskatās. Nu būs iespējams šo sīkrīku izmērus mainīt un optimizēt savu darbvirsmu.

Pārstrādātais Google Play programmu veikals satur jaunas rubrikas – piemēram, varēs noskatīties TV seriālus vai iegādāties/abonēt populāru žumālu e-versijas.

Bez tā vēl jāmin uzlabota inteliģentā klaviatūra, papildināta Android Beam funkcionalitāte, jauns meklētājs ar ilustrētām kartītēm utt.

Avots

Nettwerk
    Participant

Kas tas par murgu? Kopsh kura laika aatrdarbiiba tiek veerteeta peec programmu aizvershanaas laika? Njaa aizveras aatraak gan uz JB. Nekas google sa**stai sisteemain nemainiisies kameer nepaarrakstiis visu no nulles.

Anonīms
    Neaktīvs

arī linux kodolu? Tu imo nesaproti, ko raksti. 😀

iKey
    Participant

atskaitot meklēšanu, gūglis pats neko nav taisījis – viss ir patapināts

Raivix
    Participant

Drīz tas Androids būs metams mēslainē, jo Adobe Flash uz viņa vairs nebūs. 🙂 Par laimi…

Aldis
    Participant

Palabojuši mazbik animācijas efektu.. Vai nu tam procesam piešķīruši lielāku prioritāti kuru darbināt uz atsevišķā kodola… 😀 Lētā gala androidiom nekas nemainīsies šā vai tā.. :]

Nettwerk
    Participant

Vinjsh jau ir metams meeslainee…

Jaunzems
    Participant

Un cik bieži tu esi izmantojis Flash uz telefona?

Raivix
    Participant

Ar katru dienu man tas androids sāk šķist arvien nenopietnāka OS. CPU un baterijas resursus rij bez jēgas – vajag vai nevajag. Un baidos, ka šitas updeits akumulatora darbības laikam nāks tikai par sliktu.

Laikam Elops nebūs kļūdījies par slapināšanu biksēs attiecībā uz androīdu. 😀

Jaunzems
    Participant

1) To teica Annsi Vanjoki, nevis Elops

2)

[img]https://i.imgur.com/qUwqo.png[/img]

BERILS
    Participant

Praksē nekā ātra nebija nexus 7 tabā , bij diezgan daudzas vietas apskatos , kur varēja redzēt aizturi…. dīvaini.

skatos andrim heiteru arī netrūkst… 😀

Nettwerk’s jau stokā bij’ zombēts , bet ir uzradušies vēl parītis.

FOR ALL THE HATERS- IOS SUCKS , ANDROID SUCKS – LETS STAY ON BELLE !(rock) .

[img]https://www.lolroflmao.com/wp-content/uploads/2012/06/Skyrim-Skymirrr-Cat.jpg[/img]

aoma
    Participant

Не верь, не бойся, не проси 😀

Raivix
    Participant

Ko tu gribēji pateikt ar to grafiku? Lai arī es nojaušu, kas tur attēlots, tomēr varēji paskaidrot. Saprotu, ko tu gribi man pateikt, bet anyway es vēl joprojām neredzu labākus telefonus par Nokia. 🙂

BERILS
    Participant

-91% piecu gadu laikā. Vai tiešām ,zēn, šie telefoni vēljoprojām ir labākie?[img]https://fc09.deviantart.net/fs71/i/2010/171/0/c/Are_You_Fucking_Kidding_Me_HD_by_CrusierPL.png[/img]

dzhonsons
    Participant

Mudaks. Tas flash, manis (un lielākās daļās Android lietotāju) dēļ, šai OS vispār nekad varēja nebūt. Esmu to izmantojis apmēram 0 reižu. Un nezinu nevienu, kurš to darītu. Tikai kaut kādi jefiņi raud par tā neatbalstu.

Aldis
    Participant

Kad grafiks gāzās uz leju, mans novērtejums arī… 😀 Bet pēdējo mēnešu laikā man Nokia atkal patīk.. 🙂 Un ar vien vairāk.. 🙂

Raivix
    Participant

Tipiski fanboja vārdi… Kam man ***, ja es to tāpat neizmantoju un nepazīstu nevienu, kas to izmantotu. 😀

Raivix
    Participant

Exactly! Janajām WP nokiām redzu diezgan lielu potenciālu, lai tās varētu konkurēt ar android un iOS. WP vismaz viss notiek ļoti plūdeni un bez aizķeršanās nevis kā daža laba cita OS.. Un minimālistiskais interfeiss vienkārši iesper androidam pa pēcpusi.

iKey
    Participant

Ja nemaldos, vienā Sonī Ērikson PR rakstā jamie lielija Android, jo tas viņus esot izglābis.

SE neaizrāvās ar smārtu ražošanu, 99% produkcijas bija FeaturePhone. jamie sāka rosīties (arī Samsung, LG) , kad Ä€bolītis ielīda telefonu nišā, un kopīgi ar gūgli nostūma malā trīs smārtu OS vaļus – Simbu, BB, un WM (pa vidu arī PALM maisījās)

Raivix
    Participant

Bet, ja liktens tā bij lēmis, tad tā arī jānotiek. Jau sesto mēnesi lietoju Symbian Belle un sapratu, ka nekas labs tur nav. Nu baigi gļukaina OS un vēl gļukainākas aplikācijas. Ja jāmirst, lai mirst. Melns gailis pakaļ nedziedās, ja arī Symbian vairs nebūs.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 26 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?