Android fragmentācija: 18796 ierīču modeļi

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Android fragmentācija: 18796 ierīču modeļi

Tiek skatīts 2 ierakstu – 21 līdz 22 (no 22 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    MeistarsUnVergs
    Participant

Es nešaubos ka WEP laužamie ir pieejami ne tikai uz gemoroīda bet arī gandrīz jebkuru citu platformu, ARM un SPARC ieskaitot. Runa ir par to ka to visu darīt uz androīda (viņš arī gemoroīds jeb andrītis) ierīcēm ir daudz neērtāk nekā uz kārtīga laptopa. Pat mans vacais Pentium3 laptops ar BackTrack tika galā, un tici man ar PC iespējas ir plašākas nekā ar jebkuru citu telefonu vai planšeti.

Atcerieties kā visi kādreiz fanoja par netbookiem, teica ka tā ir nākotne. Visi pirka kā traki tos distrofiskos laptopus un slavēja viņus. Tagad neviens vairāk neražo netbookus jo piķis ir nosmelts, patērētājam vajag smērēt nākamās spēļmantiņas planšetu un smarfonu veidolā.

Participant

Man un daudziem citiem ir pilnīgi pie dirsas tā tava Nokia un tava WEP krekerošana. Smārti neder visam, bet nav arī tā, ka neder nekam, kā te īpaši gudri cilvēki cenšas ieskaidrot. Tas, ka tava darba specifika neļauj it vienmēr lietot smārtu nenozīmē, ka smārtam nav priekšrocības nekur un nekad. Iemācies argumentācijas prasmes un tad nāc atpakaļ, citādi pārāk daudz humora šovakar.

Tiek skatīts 2 ierakstu – 21 līdz 22 (no 22 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā