Android planšetdatoru tirgus gada laikā izpleties 45 reizes

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Android planšetdatoru tirgus gada laikā izpleties 45 reizes

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

To, ka planšetdatori kļūst par modes preci, un tādu vēlēsies iegādāties katrs, vairs nav jāšaubās. Kā ziņo Strategy Analytics, pēdējā gada laikā (2010. g. 3.ceturksnis – 2011. g. 3.ceturksnis) Android planšetdatoru piegādes pieaugušas 45 reizes, sasniedzot 4,5 miljonus. Protams, salīdzinot ar viedtālruņiem, tas tāds nieks vien ir, bet pirms 2 gadiem par planšetēm praktiski pat nebijām dzirdējuši.

Joprojām visvairāk pērk Apple iPad – to pēdējā ceturksnī pārdots 11 miljonu. Kā saka ABI Research analītiķis Džefs Orrs, viņš neesot redzējis vēl nevienu iPad cienīgu konkurentu. Viņaprāt, vistuvāk atrodoties Amazon Kindle Fire par 199 USD. Kāds pēc tā būs pieprasījums – vēl nav skaidrs. Bet varam nešaubīties – konkurētspējīgas Android planšetes jau ir – gan kvalitātes, gan iespēju, gan cenas ziņā. Kaut arī par pēdējo varētu strīdēties: modes preces statuss ne īpaši stimulē cenu krišanos.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_kindle_fire_1.jpg[/img]

Avots

Nau4a
    Participant

es noteikti tādu tuvākaja laikā neitasos iegādāties. lai bakstītos pa ekrānu, tam man ir viedais telefons.

BERILS
    Participant

Protams ja sakarīgu planšešu cena būtu ap simtnieku , arī tad es vēlētos tādu iegādāties. Bet pagaidām vēl par agru , nav vēl līdz galam attīstījusies planšete kā bakstāms dators 😀

Eudoxus
    Participant

No vienas puses tās planšetes, protams, izskatās seksīgi. Universitātēs tagad katram trešajam ir iPad vai kaut kas tamlīdzīgs. Bet no otras puses, es tās pielietojumu tomēr nesaprotu – vai tas ir telefons ar kuru nevar zvanīt, vai arī laptops ar kur normāli nevar editēt dokumentus. Proti, es neredzu neviena iemesla, kāpēc par to maksāt ap 300Ls, ja man jau ir telefons un laptops. Bet katram savs.

vrt56
    Participant

Tik krāniņa palielināšanai, kaut kaut gan, gan jau kaut kam citam ar noder.

Pievienojos Nau4a’am!

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?