Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Android programmas
Arī Tu Brut 😐
Vēl vari paspēt ziemīšos man zem eglītes nolikt kādu WP7 aparātu. Apsolu, ka dāvanu lietošu 😀
– Alfas Dāvanas
– Brightness Level
– Dropbox
– Ethernal Dialpad
– Graviturn
– Maverick
– My Piano
– Ninja Kakakakas augļus. Jo vairāk, jo labāk)
– Pocket Legends
– Retro Radio
– Smart Clockšite
– TeamViewer
– The Inferno
– Wazešeiten te
– Winamp
CoPilot, NetCounter, NoteEverything, Barcode Scanner, Bluetooth Share, Linda File Manager, Peep. +vēl dažas spēlītes (Bejeweled, BonsaiBlast, Hold’em un Angry Birds)
Andrītis ir pirmās grupas invalīds
Kāpēc Tev tā liekas?
GoogleMaps 5
Quadrant Advanced
Superuser
TeamViewer
Taskos
Mapdroyd
AdFree
VPlayer
Winamp
QuickSettings
Backgrounds
ES File Explorer
Baby Minder
Better Keyboard
Angry Birds
Totemo HD
MarketAccess
Jewels
GpsFix
Spaghetti Marshmallows
Gem Miner: Dig Deeper
Root Explorer
screenshot
..Š īs ir pāri palikušās no dažiem simtiem, kas tika izmēģinātas!
I9000XXJPM FTW! 😀
Kāpēc Tev tā liekas?
Jams ir liels, resns, daudz ēd un lēni skrien, bet visi viņu žēlo.
Piemēram, Andris 2.2 uz I9000 neatstāj neviena slikta iespaida. Protams, ovarallā Android OS funkciju izpilde ir ar nelielu (aptuveni 0,5 – 1 sekunde) aizturi attiecībā pret, piemēram, Java telefoniem, kuri darbojas zibenīgi pie katras komandas izpildes. Bet tāpēc tas ir Android, un tāpēc tā ir Java. Š ur-tur var piemiegt acis uz nelielo bremzi, ņemot vērā Android OS plašās iespējas.
Vēl vienīgi ir doma, ka aizvākšu to draņķa Sense UI… izkrāšļota prostitūta ar lauztām kājām, noteikti tāpēc Andrīts nevar paiet 😀
Jebkurā gadījumā, ar 1 GHz trešo peni, 512 MB SDRAM un kaut kādu PCI vanckaru kā grafisko pie 800 x 600 ekrāneļa es varētu paveikt daudz vairāk, tā kā kādam te tomēr ir bijušas līkas rokas.
Un par to trešo peni gan Tu labi salīdzināji. Atceries kāda rūcoša kaste Tev zem galda mētājās P3 laikos? Tagad tas pats ir iebāzts 10 milimetru šaurā korpusā. Turklāt, man šķiet, ka P3 un ARM Cortex A8 ir mazliet atšķirīgas arhitektūras.
Vismaz varēja arī Desire ielikt PowerVR čipu, lai tās visas Sense un pārējās vizuālās kakas. Jams tak konkrēti bremzē pie “Unlocking SIM card”, kad backgrounds tiek aptumšots un izpludināts, kur nu vēl pie smagākām darbībām.
Aparāts nav cenas vērts.
izkrāšļota prostitūta ar lauztām kājām
Jebkurā gadījumā, ar 1 GHz trešo peni, 512 MB SDRAM un kaut kādu PCI vanckaru kā grafisko pie 800 x 600 ekrāneļa es varētu paveikt daudz vairāk, tā kā kādam te tomēr ir bijušas līkas rokas.
nu tu jau salīdzināji pimpi ar pirkstu!
Pirms 10 gadiem nebija:
* efektīva zarošanās paredzēšana
* milzīgas kešatmiņas un to apstrādes algoritmi
* DDR
ARM/Cortex-A8 specifiskas krutuma fīčas:
* 16 universāli 32-bitu reģistri (salīdzinājumam, x86 ir 8, de facto tikai 4 ir universālie)
* Javas baitkoda hardware acceleration
* System on Chip
Kā arī – vismaz Desire – ir papildus 600 MHz DSP, acīmredzot, priekš multimēdiju programmām, ko efektīvi var pielīdzināt MMX un SSE instrukciju čupai vienā kompaktā paciņā.
Es no tā secinu, ka problēma ir BLOATWARE. Diemžēl HTC Sense atslēgt ne vella neizdodas, serviss vienalga backgroundā strādā. Pamēģināšu Helix Launcher. Nav jau tā, ka Sense nebūtu cmux un funkcionāls, tikai tak laikam līkrocīgie koderi tomēr ir mazāk Googlē, bet vairāk HTC.
Ja kādam ir info par ROM, kurā Sense ir izravēts (Nexus One?) vai kādu citu veidu, kā viņu pilnībā likvidēt, lūgtum studijā, jo man zb rakāties pa internetiem pašlaik – man ir, ko darīt un arī entuziasms šajā ziņā ir varen ātri apsīcis.
Joprojām
Bet man liekas, ka problēma ir Live Wallpaperos, kas pamatīgi bremzē
Preses relīzes