Android programmas

Sākumlapa Forumi Sakaru tehnika Mobilie telefoni Android programmas

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 58 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Crow
    Participant

Nu Live wāllpapīri paši par sevi ir mazliet stulba ideja priekš mobīlā devaisa, kam baterijas laiks ir vitāls parametrs. Atgādina man par iespēju uzlikt animētu smaidiņu uz desktopa, Tile Mode un skatīties, kā Windows mocās 😀

Kas attiecas uz launcheriem, besī meklēt to jēdzīgāko, neesmu es tāds mazohists. Vēl paņemšu un izrakāšu Black Market, bet citādi sāk besīt tā Andra Tirgus soma, tik daudz nožēlojamu mēslu nav pat Daibes poligonā. Un nekaunās par to prasīt naudu vairākums.

afigel
    Participant

Crow wrote:

Es savu aparātu mocu tikai trīs dienas un esmu secinājis, ka Andrītis ir pirmās grupas invalīds :nuke:

brāķis patrāpījies laikam 🙂

man viss normaali shancee, nekadu kareklju. navigons starteejas aatrak, kaa tomtoms, programmas palaizhas zibeniigi. hvz kas tev tur karaas.

Crow
    Participant

Nebūs vis brāķis, ja vien sekojošie cipari kko nozīmē 🙂

[spoil]BenchmarkPi – 1199 ms

Total Graphics Score – 28.06

Total CPU Score – 2072.87

Total Memory Score – 339.14

Total File System Score – 89.12

Quadrant Advanced – 1130[/spoil]

Nu un pārītis “there’s an app for that” no Andrīša [latgalītes] Tirgus somas:

Chordbot Pro (mūziķiem un līdzīgi apsēstiem cilvēkiem, ar vai bez akordu progresiju problēmām, lieti noderēs + spēļmantiņa arī laba)

Extended Controls (vienīgā jēdzīgā on/off vidžetu kolekcija visā lielajā miskastē)

Night Stand (foršs čāzeris, īpaši AMOLED ekrāniem… ja man būtu AMOLED, es jūs gan uzcienātu)

SuperMySQL (negribas uzticēt īstos DB login datus šitai programmai, bet noderīga iraid arīdzan)

ZP Dashboard (GPS dašboards, kas izskatās pēc F-117 paneļa… tātad arī forša spēļmantiņa)

afigel
    Participant

iedod linku uz benchu, palaidiishu sev.

Crow
    Participant

Benchmark: [spoil][img]https://www.bildites.lv/images/fq37vabnhpte54bk4l0.png[/img][/spoil]

BenchmarkPi: [spoil][img]https://www.bildites.lv/images/d9h0f3sb7ra783dgb1g.png[/img][/spoil]

Quadrant: [spoil][img]https://www.bildites.lv/images/eupu8qmdkhk0qsjer5g.png[/img][/spoil]

_Mo3_
    Participant

Crow wrote:

Extended Controls (vienīgā jēdzīgā on/off vidžetu kolekcija visā lielajā miskastē)

labāks šķiet SwitchPro Widget

RicoPico
    Participant

Hm… Es ar palaidu šos 3 benčmarkus uz savas ierīces. Ja nu kāds svārstās “ko pirkt” starp HTC Desire un

Samsung Galaxy S, lūk sistēmas veiktspējas rezultātu salīdzinājums:

HTC Desire: (Froyo)

BenchmarkPi – 1199 ms

Total Graphics Score – 28.06

Total CPU Score – 2072.87

Total Memory Score – 339.14

Total File System Score – 89.12

Quadrant Advanced – 1130

Samsung Galaxy S: (Froyo)

BenchmarkPi – 1365 ms

Total Graphics Score – 30.23

Total CPU Score – 1590.53

Total Memory Score – 614.80

Total File System Score – 25.18

Quadrant Advanced – 1015

Godīgi sakot, man īsti nav skaidrības, kurš lielums kurā kritērijā ir labāks (Less is better/More is better)?

deivs001
    Participant

Man “izpīpējums” ir tāds, ka ms jeb, manuprāt, milisekundes labāk ir, ja mazāk, bet score, jo lielāks, jo labāks.

Crow
    Participant

Njā, lielāks vai mazāks, bet tur jau viss diezgan līdzīgi. Vismaz Graphics Score vajadzēja būt augstākam – jamam tak ir PowerVR čips. Memory Score dubultā dod DDR2. Varbūt tas ir visa krutuma iemesls? [img]https://www.bildites.lv/images/nk5o3ov10o9v2sohowkx.gif[/img]

Nu enīvej, esmu jau mazliet apradis ar to, ka visas fīčas nevar pilnvērtīgi . Live wallpaperi pasludināti par gadsimta ķecerību, bet Sense pasūtīts dēt. Tā vietā ir Launcher Pro, kas patiešām strādā veiklāk. Un geimošanas ziņā jau tāpat te ir tikai visādi tetri, debilas arkādes un niknie putni, tā kā nav man ko satraukties – nevajadzēs nemaz 😀

Gribēju, vot, skrīnšotu bez root’ošanas uztaisīt. Vairāk kā pusstundu no3.14sos, tā arī Android SDK nevarēju uzlikt tā, lai varētu palaist USB debuggeri 😀

RicoPico
    Participant

@Crow, sakarā ar tiem skrīnšotiem izmantojot SDK, reku step-by-step pamācība.

Crow
    Participant

Viss jau būtu labi, pamācības netā netrūkst. Nu ok, šī ir letvidžiski, maziņš cepumiņš tev par to, uz svētkiem esmu devīgs :> Tikai tajās nevienā nav minēts, ko darīt, ja finālā izmet erroru, ka nevar palaist adb.exe, jo tādu nevar atrast (kaut gan viņš tur IR). Mēģināju likt visas iespējamās direktorijas iekš PATH, pat par godu šim notikumam restartu uztaisīju, bet nekā.

Ä€, un ja Java nav iekš C:Program FilesJava, tad jams arī pļurkst, ka Java nav. A man viņa citur uzlikta bija, nācās pārlikt.

Ä€, un šajā pamācībā aizmirsts piebilst, ka nepieciešams instalēt draiveri. Viņš uzliekās automātiski kopā ar HTC Sync. Bet es to Sync draņķi neizmantoju, tā kā nācās palamāties, pirms uzraku, ka tādu vajag.

Tātad, citiem vārdiem, tieši cik līkas ir kļuvušas manas rokas? 😀

RicoPico
    Participant

androids.lv wrote:

Izskatās, ka Tu nemeklē vieglus ceļus… Rūtošana, SDK…

UN TGAD – UZMANĪBU – VIENKÄ€RŠ AIS VEIDS!

1)Sinhronizējam tālruni ar jau vairākkārt pieminēto programmu MyPhoneExplorer.

2)Spieežam Ekstras âž” Load Screenshot

3)Saglabājam ekrānšāviņu

Š o mēģināji?

Crow
    Participant

Yay! Š ito savā laikā priekš Suņa Ērika izmantoju. It works! [img]https://www.bildites.lv/images/w9ilgqyyx6h6wrfxm4qr.gif[/img]

Protams, ADB drivāru vienalga vajadzēja no Sync, bet galvenais, ka strādā!

Uz kurieni sūtīt alēnu? 😀

RicoPico
    Participant

Klau, a Tev ar tā skrīnšota krāsām viss kārtībā? Man krāsas tādas dīvainas eksportējas… Tur kur jābūt sarkanam, ir zils, un kur jābūt zilam- ir dzeltens. Kopumā krāsas vispār tādas blāvas un neizteiksmīgas…

[spoil][img]https://www.bildites.lv/images/jkkct0c2n3oiuvy6boxz.jpg[/img][/spoil]

Crow
    Participant

Tiem, kam ir root’ots Andža, var rast par noderīgu WebKey programmu.

Tālvadība telefonam no datora.

https://androidwebkey.com/

Visas fīčas neesmu notestējis, bet uz momentu šķiet baigi kruc.

Edit: ā, failu augšuplāde ir nožēlojami lēna. Bļ**oda 😀

Anonīms
    Neaktīvs

Tikko iegādāts HTC Wildfire S, štukoju, kā lai uzliek latviešu valodu. Ne tikai priekš sms (Marketā dabūju kaut kādu SlideIT demo keyboard un SlideIT Latvian Pack- nesanāk uzstādīt, kaut kas tur arī neiet) bet vispār. Izvēlnē (setup) tikai 7 valdoas- čehu, vācu, tnx-God-angļu, magyar, nederlands, polski, un nesaprotamu ķeburu (grieķu?!) val.

Tas ir iespējams, kur un kā? Tnx!

Evers
    Participant

Pirms pirki HTC, vajadzēja izpētīt, ka HTC izstrādātajam Sense interfeisam latviešu valodas vienkārši nav un uzlikt nevar. Vismaz pagaidām. Tikai klaviatūras izkārtojumus var likt ar latviešu burtu atbalstu, pats ar tikko paņēmu Wildfire S. bet pat to neesmu uzlicis, slinkums un vajadzība nespiež pagaidām.

haikuos
    Participant

Priekš latviešu valodas lieliski noder AnySoftKeyboard:

softkeyboard

Tur pat arī atradīsi latviešu valodas paku.

Marketā:

Market-softkeyboard

Latvian for AnySoftKeyboard

Pēc tam, kad settingos uzliksi AnySoftKeyboard un, atbilstoši, latviešu valodu, tad jebkurā text input lauciņā iebaksti ar pirkstu un paturi līdz parādās kontekstuālais meņu, spied uz Input method un izvēlies AnySoftKeyboard.

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 58 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā