Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Android programmas
Kas attiecas uz launcheriem, besī meklēt to jēdzīgāko, neesmu es tāds mazohists. Vēl paņemšu un izrakāšu Black Market, bet citādi sāk besīt tā Andra Tirgus soma, tik daudz nožēlojamu mēslu nav pat Daibes poligonā. Un nekaunās par to prasīt naudu vairākums.
Es savu aparātu mocu tikai trīs dienas un esmu secinājis, ka Andrītis ir pirmās grupas invalīds
brāķis patrāpījies laikam 🙂
man viss normaali shancee, nekadu kareklju. navigons starteejas aatrak, kaa tomtoms, programmas palaizhas zibeniigi. hvz kas tev tur karaas.
[spoil]BenchmarkPi – 1199 ms
Total Graphics Score – 28.06
Total CPU Score – 2072.87
Total Memory Score – 339.14
Total File System Score – 89.12
Quadrant Advanced – 1130[/spoil]
Nu un pārītis “there’s an app for that” no Andrīša [latgalītes] Tirgus somas:
– Chordbot Pro
– Extended Controls
– Night Stand
– SuperMySQL
– ZP Dashboard
BenchmarkPi: [spoil][img]
Quadrant: [spoil][img]
– Extended Controls
labāks šķiet SwitchPro Widget
HTC Desire
Samsung Galaxy S
HTC Desire:
BenchmarkPi – 1199 ms
Total Graphics Score – 28.06
Total CPU Score – 2072.87
Total Memory Score – 339.14
Total File System Score – 89.12
Quadrant Advanced – 1130
Samsung Galaxy S:
BenchmarkPi – 1365 ms
Total Graphics Score – 30.23
Total CPU Score – 1590.53
Total Memory Score – 614.80
Total File System Score – 25.18
Quadrant Advanced – 1015
Godīgi sakot, man īsti nav skaidrības, kurš lielums kurā kritērijā ir labāks (Less is better/More is better)?
Nu enīvej, esmu jau mazliet apradis ar to, ka visas fīčas nevar pilnvērtīgi . Live wallpaperi pasludināti par gadsimta ķecerību, bet Sense pasūtīts dēt. Tā vietā ir Launcher Pro, kas patiešām strādā veiklāk. Un geimošanas ziņā jau tāpat te ir tikai visādi tetri, debilas arkādes un niknie putni, tā kā nav man ko satraukties – nevajadzēs nemaz 😀
Gribēju, vot, skrīnšotu bez root’ošanas uztaisīt. Vairāk kā pusstundu no3.14sos, tā arī Android SDK nevarēju uzlikt tā, lai varētu palaist USB debuggeri 😀
Ä€, un ja Java nav iekš C:Program FilesJava, tad jams arī pļurkst, ka Java nav. A man viņa citur uzlikta bija, nācās pārlikt.
Ä€, un šajā pamācībā aizmirsts piebilst, ka nepieciešams instalēt draiveri. Viņš uzliekās automātiski kopā ar HTC Sync. Bet es to Sync draņķi neizmantoju, tā kā nācās palamāties, pirms uzraku, ka tādu vajag.
Tātad, citiem vārdiem, tieši cik līkas ir kļuvušas manas rokas? 😀
Izskatās, ka Tu nemeklē vieglus ceļus… Rūtošana, SDK…
UN TGAD – UZMANĪBU – VIENKÄ€RŠ AIS VEIDS!
1)Sinhronizējam tālruni ar jau vairākkārt pieminēto programmu MyPhoneExplorer.
2)Spieežam Ekstras âž” Load Screenshot
3)Saglabājam ekrānšāviņu
Š o mēģināji?
Protams, ADB drivāru vienalga vajadzēja no Sync, bet galvenais, ka strādā!
Uz kurieni sūtīt alēnu? 😀
[spoil][img]
Tālvadība telefonam no datora.
Visas fīčas neesmu notestējis, bet uz momentu šķiet baigi kruc.
Edit: ā, failu augšuplāde ir nožēlojami lēna. Bļ**oda 😀
Tas ir iespējams, kur un kā? Tnx!
Tur pat arī atradīsi latviešu valodas paku.
Marketā:
Pēc tam, kad settingos uzliksi AnySoftKeyboard un, atbilstoši, latviešu valodu, tad jebkurā text input lauciņā iebaksti ar pirkstu un paturi līdz parādās kontekstuālais meņu, spied uz Input method un izvēlies AnySoftKeyboard.
Preses relīzes