Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › android root aces xperia x10 mini pro
problema tā kad es nevaru savam sony ericsson xperia x10 mini pro iegūt un uzstadīt to ROOT ACESS esmu nomeģinajis viņus visus(es ta domaju) un pieradījums tam ir sekojošs.
Manam tel. ir maza iekšejā atmiņa-(daudz sainstelejot rāda kad vairs nav vietas)
tam ir tada programma kas ļauj no tel kopet failus uz sd karti, programma-(link2sd. APK)
kad es to atveru man prasa root acess, tad izmeginaju visus superuser, ninja, rootus un vis kaut ko, pat telefona nobeidzu 16GB sd karti, jo to vajadzeja sadalit 2ās partīcijas, un pec restarta karte vairs nedarbojas.
kadi ietrikumi ka es varetu to telefonu atrūtot, sodien izmeginaju-UniversalAndroot-1.6.2-beta5, vienalga neiet.
čav man ir android x12 ķīnietis, kas ir kopija-Xperia Arc. nezinu kāds ir tas Arc bet šis x12 ir lēns, pat daudzos video var redzēt kad viņš tāds ir un nevaru savienot viņu ar pc līdz ar to pat nevaru izmeģināt vai viņu var padarīt ātrāku, un ar ericsson pc suiti viņš nedraaudzējas
bet nekāds uzkāršanas un gļuki nav, kā daudziem android ericsson modeļiem, tai skaitā-xperia x 10 mini.
Tikko tev bija pakaļdarinājums, tagad jau īstais xperia. Khm.
bet šeit stāsts par sonyericsson xperia x10 mini pro 🙂
esmu tads neliels androida fans 🙂
vai arī tavs lielais fanātisms nav priekš Tevis 😉
Preses relīzes