Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › anglija un hp
Zinajat ka HP klientu apkalposanas centrs angliski runajosais (call center) atrodas indijaa?
un otrs fakts, hp anglijas tehnikji no kompjiem neko nesaprot? tikai ir apmaciti izjaukt un salikt kopaa 🙂
Vakar viens hp serveris nojudzas, atveru paskatijos 100% power bloks. Saku ka jamaina, otrs dzeks pazvana uz hp (jo vel ir garantija) izstasta situaciju sie saka atsutisim tehnikji vins nomainis mates plati, mes sakam ka poweris beigts, sie neeee ta ir matesplate (ar tadu parliecibu itka nekas cits nekad nemaz neluuzt ka tikai mates plate 😀 )
(turpmako tekstu rakstu sezot sim briinumam blakus un noverojot vina darbiibas)
sodien atbrauc kekss uzliek jostinju uz rokas un pieliek pie servera, tipa lai statiska elektriba nesaboja jaauno sistemu 🙂 uzvelk gumijas cimdus 🙂 un sak atskruvet mates plati. atskruveja ielika jauno, sez kadas 5 minutes doma ka uzlikt redeli uz procesora, jo nelien virsuu 🙂 sezu malaa klusi reecu :). pec 10 min uzliek redeli sledz iekshaa… klusums “hmmm kapeec taa?” es izdomaju pajokot 🙂 saku moz sita mates plate beigta arii 🙂 Lidz pratam aiziet, ka tomer kautkas nav joprojam kartiba. (nonem cimdus un jostinju)
Tagad pats galvenais, sis iznem no somas jaunu proci un nomaina, pectam nomaina redeli un atkal sledz ieksaa. Kaa jus domajat kas notiek? Tiesi taa, serveris joprojam nesledzas. Pec vel paris minusu apdomasanas vins tomer saprot, ka nestrada kautkas cits un vieniga lieta kas ir palikusi ir power bloks. Pienak pie mums un saka “powerbloks ir beigts, bet man vina nav lidzi, kads no tehnikjiem atbrauks nakosnedelj visdrizak pirmdien un atvedis jaunu power bloku, uzredzesanos” pagriezas un iet prom. 😀 Mans kolegjis skrien sim pakalj, es vairs nevaru notureties reecu skalji pa visu ofisu.
Tagad sis pasutija jaunu bloku, gaidam atbildi pec 20 min. zinaasim kad bloks bus pieejams. 🙂
Kaa man besii seit stradat. 😀 Un pats galvenais ka seit viss ta notiek, caur pakalju.
Zinajat ka HP klientu apkalposanas centrs angliski runajosais (call center) atrodas indijaa?
To jau pat Graustu Miljonārā rādīja, manuprāt (Ne konkrēti HP protams, bet vispārīgi). 😀
To jau pat Graustu Miljonārā rādīja, manuprāt (Ne konkrēti HP protams, bet vispārīgi). 😀
Nu sorry es vinju neskatijos 🙂 Bet ne jau shis fakts bija galvenais sajaa staastaa 😀
Principā ražotāji no servisu centriem neko citu neprasa, kā tikai detaļu maiņu. Meistarība slēpjas precīzā bojātas detaļas noteikšanā.
Par lodēšanām un citām lietām vari aizmirst, jo ražotāji tādas lietas neatbalsta.
Vismaz serveros, kur detaļas pakļaujas ilgstošākai slodzei, tas ir LIKUMS.
Tāpēc teikt, ka māk tikai detaļas mainīt nav nemaz tik “spēcīgs” arguments sliktam darbam.
Nu zaabaks iisak sakot, visu dara pec ieprogramemta manualja, nezinu ka savadak paskaidrot. Tas ir jaredz pasham 😀
Man māsa nometa laptopu zemē uz sāna kur bija iesprausta WiFii karte. Es karti atlocīju lai taisna, aiznesu uz veikalu pateicu ka nestrādā. Š ie man iedeva jaunu vieta pat uz to karti nepaskatījās. Plus kartei uz to brīdi bija akcija 50% nost. Tie man vel 25Ls samaksāja… 😀
Te taadu prikolu ir pa pilno. Re kur jautajums tiem kas lasa. cik ir 2+2*2 uzreiz dosu 2 atbildes variantus lai vieglaak 😀
1) 8
2) 6
mums seit ir 180 darbinieki pusdienu partraukumaa sis jautajums izgaaja visiem cauri, (iznemot prieksniecibu, negribu vinus kaitinaat 🙂 ) pareizi atbildeeja tikai viens puisis no shrilankas, bet vins neskaitas jo vins vispar ir mega gjeenijs, vinam 24 un vins pasniedz matematiku un zinaatni kautkaadaa londonas augstskolaa 😮
mums seit ir 180 darbinieki pusdienu partraukumaa sis jautajums izgaaja visiem cauri, (iznemot prieksniecibu, negribu vinus kaitinaat ) pareizi atbildeeja tikai viens puisis
…nu gan tu lej 😀
te daunu ir tik pat….
paara nedeelju atpakalj atskreeja klients ar beedustaastu – lapsis nesleedzas ieksjaa.
esot bijis hvzkaadaa datorservisaa un tur par sotaku piedaavaats maati mainiit :>
nu neko, amputeeju akjus, iesleedzu bez tiem, iestarteejos, nosjetdawnojos, iespraudu akji un viss kulee)
lapsjiem biezji saiet tintee akja atpaziisjana ieksj bios un sjis variants straadaa simtprocentiigi :>
taa luuk)
…nu gan tu lej 😀
Man sito joku pastastija, viens pazinja kurs sito izmeginaja uz saviem koleegjiem darbaa. Rezultats tas pats.
Shie man pectam saka braukt virsu ka redz es nepareizi esmu sastadijis piemeru jo redz reizinasana jaliek ir iekavaas. A tas ka reizinasana bec defolta ir jaizpilda pirmaa, to neviens neatzina.
Pameegini pats, ja man netici.
Pat ja es pateikšu, ka atbilde ir 8, tā būs pareizā atbilde! Kāpēc? Bet ir taču iespējams, ka Tu nepateici neko par iekavām.. respektīvi (2+2)*2.
A Tu uzraksti uz papīra to pašu darbību un paprasi atbildi. Pareizo atbilžu būs daudz vairāk. 🙂
Nezinu. Vismaz mums skolā kādreiz mācīja lasīt pareizi uzdevumu. Ja ir rakstīts “2+2*2”, tad tas ir jālasa kā 2*2+2.
Tātad, šis joks ir ļoti nekorekts.
P.S. Domāju gan, ka Tu te daudz ko “pūt acīs” pārspīlēti. Piedod protams, ja kļūdos un tu 180 darbiniekiem rādīji lapiņu, uz kuras bija rakstīts “2+2*2”. 🙂
Hmm, gribu redzēt to cilvēku, kas mani pārliecinās pirkt brand servaku…
😀
džeks nopircis portatīvo, un pēc laika viņam sāk raustīties podsvetka (apakšgaisma???? ) viņš ārzemēs būdams aizgāja pie tehniķiem un tie viņam ar piedāvāja superdārgo remontu monitora nomainīšanai.
šis pārbraucis mājās uz dzimto tēvu zemi un tur pārspiesto kabeli par pāris rubļikiem nomainījuši.
Vienkārši izstāstīju atgadījumu iz šejienes dzīves, tici man, šeit tādu ir ļoti daudz.
Netici? Man pox
tas tāds neliels domu grauds..
Preses relīzes