«Anonymous» sola 5.novembrī uzbrukt Facebook

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas «Anonymous» sola 5.novembrī uzbrukt Facebook

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Hakeru apvienība «Anonymous» izplatījusi video, kurā sola šā gada 5.novembrī “izrēķināties” ar pasaules lielāko sociālo portālu Facebook. 3 minūšu garajā videoklipā hakeri pievērš publikas uzmanību tam, ko Facebook administrācija dara ar tās rīcībā esošajiem privātajiem datiem. Cita starpā tiek pārmests, ka šos datus nodod valdībām un dažādām iestādēm.

Arī pēc tam, kad lietotājs kādus datus ir dzēsis, tie vienalga saglabājoties uz Facebook serveriem. Līdz ar to par atsevišķiem lietotājiem sociālais portāls zin vairāk, nekā viņu ģimenes.

Anonymous prognozē, ka 5.novembris ieiešot vēsturē. Vēl nav iespējams noteikt, kas viņiem padomā. Var būt ļoti liela mēroga DDoS uzbrukums, kas uz laiku paralizētu visu Facebook tīklu, bet tikpat labi var tikt publicēti tikai šauram lokam pieejami privātie lietotāju faili.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SWQTS8zqYXU[/youtube]

Gakh
    Participant

Kur tādu xuiņu varēja uztaisīt..

Goldss
    Participant

Remember, remember the fifth of November

Gunpowder, treason and plot

I see no reason why gunpowder treason

Should ever be forgot

Kon
    Participant

Ja es 5. Novembrī nevarēšu ielogoties iekš fb, kas gan ir maz iespējams, tad es ienīdīšu Anon.

Arcis
    Participant

Vai ku žēl ka tik ilgi vēl jāgaida lai uzzinātu ko tieši viņi grib izdarīt! 😀 Tā kā iekš facebook neesmu reģistrējies un nedomāju to arī darīt, tad man ir interesanti paskatīties ko viņi ar to domā iesākt! 🙂

Maris77
    Participant

Kuru gan interesē, kas notiek ar Facebook? Latvijā visi lieto draugiem.lv . Ja tur kaut kas tāds notiktu, tad gan varētu sākt satraukties.

dzhonsons
    Participant

Pa lielam, piekrītu iepriekšējā (Maris77) komentāra autoram.

Pa mazam – tomēr interesanti, kas notiks.

LaboC: atkal sākas. Nu tuvākos gadus diez vai FB vai G+ tik viegli izslēgs draugiem.lv. Samierinaties ar to un lietojat savus brīnumus 🙂

Evers
    Participant

Feisbukā man ir vairāk kā puse no Draugiem.lv esošā draugu skaita. Daudziem latviešiem ir ārzemju draugi, tādēļ viņi labprāt lieto facebook. Es gan tagad ceru uz google+ popularitātes celšanos latviiešu socportālu vidējo lietotāju vidū.

Kon
    Participant

Esmu atteicies no draugiem.lv + man tur pēdējās dienās nebija neviens unikāls draugs.

Kon
    Participant

izslēgt neizslēgs, četrdesmit gadīgām šmarām no latgales jau arī vajag savu sociālo tīklu 🙂

Jaunzems
    Participant

Ko gan viņi var pārdot tiem amerikas valdības tipiņiem? Tikai to, ko paši ierakstām, un tur pārsvarā viss ir publisks – jebkurš var redzēt.

msh
    Participant

Tā varbūt dara latvieši, pie pokemoniem pieraduši. Ja es kādreiz lasot [šejienes] ziņās par kādiem cilvēkiem, sadomāju šos cilvēkus purnagrāmatā sameklēt, tad parasti atrastajiem cilvēkiem labākajā gadījumā ir redzams kur viņš dzīvo un dzimums.

Kojāni, pričom tur četrdesmitgadīgas sievietes? Tā ir tāda īpaša, jocīgi domājoša minoritāte, kas lieto purnagrāmatu un/vai gūgļa pluszīmi bet nelieto pokemonus 😀 Es atkal domāju vai neizdzēsties no purnagrāmatas – nav neviens unikāls draugs (c) tu un tur tāpat nekā nav.

Evers
    Participant

no purnagrāmatas nevar izdzēsties, tur var tikai deaktivizēt kontu un kad velns padīda, atkal aktivizēt – dati nekur nepazūd 😀

msh
    Participant

Paldies, zināsim ka nav vērts 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?