Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › antivirusnjiku konkurence, mhhh?
vot tas ir pizgec, sjitaa izdariit mlje. man vairs nav vaardu :> nokacjaaju uz svaiga kompja aviru, kuram staav virsuu avg, un saakumaa domaaju ka man acis sakanteejusjaas :> bet neee! nez kaapeec man liekas, ka sjitais ir kaut kaads maarketinga triks ko? avg juutaas apdraudeets? :>
piedodiet, ja paarlieku piesjaarnjoju sjo vietu, vnk gribeejaas izkratiit sirdi :>
Laiki, kad AVG bija tiešām labs, ir pagājuši, tagad tas ir tikai bremzīgs pamuļķis 😀
samurajs laikam neiedziljinaajaas bildee, ja sjaadu komentu sjsjaa gadiijumaa atljaavaas :>
un par teemu – visi sjitie MEESLI (ar to domaats tik ljooooooti nepieciesjamie “antiviirusi”) jau pirms gadiem pieciem beidza veikt dajebkaadas lietderiigas funkcijas. aktuaals ir limiteds, uac, un taadaa garaa. nu nevajag normaalam cilveekam antiviirusu. N E V A J A G !
. aktuaals ir limiteds, uac, un taadaa garaa. nu nevajag normaalam cilveekam antiviirusu. N E V A J A G !
limiteds NEKO neglābs, ja tu ar admina tiesībām no limited user palaidīsi inficētu programmu, tāpēc nemuldi cilvēkiem muļķības!
Preses relīzes