antivirusnjiku konkurence, mhhh?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki antivirusnjiku konkurence, mhhh?

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Mr.Death
    Participant

[img]https://bildites.lv/images/xacj7yu1aibkpx84rpme.png[/img]

vot tas ir pizgec, sjitaa izdariit mlje. man vairs nav vaardu :> nokacjaaju uz svaiga kompja aviru, kuram staav virsuu avg, un saakumaa domaaju ka man acis sakanteejusjaas :> bet neee! nez kaapeec man liekas, ka sjitais ir kaut kaads maarketinga triks ko? avg juutaas apdraudeets? :>

piedodiet, ja paarlieku piesjaarnjoju sjo vietu, vnk gribeejaas izkratiit sirdi :>

samurajs
    Participant

A ko tad tu gribēji? Antivīrusā iekšā ir tūkstošiem visādu tārpu un lopu signatūru. Tām gan būtu jābūt kodētām, bet kas zina…

WerNeo
    Participant

A ko tur kratīt sirdi? Sen jau zināms, ka antivīrusi nereti viens otru pamana kā vīrusu. Ja nemaldos, pirms gadiem 5, Kaspersky ar Nortonu uz viena kompja reizē uzlikt, nozīmēja sistēmas sagraušanu lēnā garā. Kautiņš ne pa jokam. Tagad, piemēram Kaspersky, uzreiz pasaka.. “vecīt, te jau viena antivīrusa smaka ir, labāk izvāc viņu un tad liec mani.”.. un tad iziet no setupa.

Mr.Death
    Participant

prikols jau taads, ka es vinju pat nesaaku instaleet! kaa nokacjaaju aviru, bljin, taa “threat detected!”. :> vareeju normaali uzlikt tikai tad, kad biju novaacis avg. :>

Evers
    Participant

Labi pasmējos 😀

Laiki, kad AVG bija tiešām labs, ir pagājuši, tagad tas ir tikai bremzīgs pamuļķis 😀

drunk_lizard
    Participant

patiesiibaa, paluurot uz to skriinsjotu, tocj jaareec.

samurajs laikam neiedziljinaajaas bildee, ja sjaadu komentu sjsjaa gadiijumaa atljaavaas :>

un par teemu – visi sjitie MEESLI (ar to domaats tik ljooooooti nepieciesjamie “antiviirusi”) jau pirms gadiem pieciem beidza veikt dajebkaadas lietderiigas funkcijas. aktuaals ir limiteds, uac, un taadaa garaa. nu nevajag normaalam cilveekam antiviirusu. N E V A J A G !

Evers
    Participant

d_l , ja tu vārdu “normaalam” arī rakstītu caps-lock’ā, tad varētu piekrist. Tas kas nelien kur nevajag, nespiež kur nevajag, nekačā kautkādas apšaubāmas drazas, var tīri labi dzīvot bez AV.

WerNeo
    Participant

Tur jau tā lieta, ka normālam cilvēkam (absolūtais vairākums), antivīruss ir nepieciešams.

rajah
    Participant

drunk_lizard wrote:

. aktuaals ir limiteds, uac, un taadaa garaa. nu nevajag normaalam cilveekam antiviirusu. N E V A J A G !

limiteds NEKO neglābs, ja tu ar admina tiesībām no limited user palaidīsi inficētu programmu, tāpēc nemuldi cilvēkiem muļķības!

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā