Sākumlapa › Forumi › Software › Antivīrusi un FireWall › Antivīruss
pirkt
p.s. rajah, iemet to linku uz failu, kas sjito izlaboja, ja nav gruuti. pasjam skleroze liedz atcereeties :>
šeit
Vēl ir variants vispār atteikties no AV un nodarboties ar lopkopību uz sava PC 😀
Ja nav žēl nedaudz naudiņas, tad vari pamēģināt maksas Avira Premium ar daudz vairāk iespējām. Tur pat var noteikt failus vai mapes, ko vispār neskenēt (apiet). Uz mēnesi vari par brīvu dabūt notestēt.
nezinu man avira likas traki stulba..neskaitot reklamu uz katru crack ko atrod nokaras un nelauj uzspiest ignore,bet nokar kompi….bet gan jau ka tikai man ta gadijas…bet pateicoties sai manai pieredzei es palieku pie nod32…un avast ari bija normals…
nezinu kas tev tur nokar, ja nu vienīgi kompis ir vecāks varbūt. reklāmu aparotāju jau ieliku augstāk
izprovēju jau izslavēto NOD, paliku pie aviras, tieši tāpēc ka NOD nobremzē datoru ieraugot kādu failu.
Stat1CX: varbūt ka 9. versijā tagad var, agrākās gan nevarēja:) Esu laikam pie Avira Premium par daudz pieradis; un kā nu ne, ja par velti dalīja 6 mēn. legālas atslēgas 🙂
un vispaar kas tie par e-pastu serveru tureetaajiem, kur jau uz servera nav kaartiiga av. :>
Man dēls nogāza kompi, jo cracks nelaidās, tāpēc bija jāatslēdz antivīruss. Pēc pārinstalācijas nabags bija spiests mēnesi dzīvot “mājas arestā”, t.i., uz Limited user.
😀
shadowmen: Ak tad ja inficētu cracku uzskata par vīrusu, tad tas ir stulbi? 😀 Kas tev liedz katru šaubīgo cracku pārbaudīt šeit
Vēl ir variants vispār atteikties no AV un nodarboties ar lopkopību uz sava PC 😀
Ja nav žēl nedaudz naudiņas, tad vari pamēģināt maksas Avira Premium ar daudz vairāk iespējām. Tur pat var noteikt failus vai mapes, ko vispār neskenēt (apiet). Uz mēnesi vari par brīvu dabūt notestēt.
parbaudiju samuraj,paris failus….uz kuriem avira breca…3 no tiem tagad uzradijas ka viss oki…(nju no visiem antivirusiem 1 uzradija,ka faila kaut kas ir,bet viens pret parak daudziem)..bet caur to lapu atradu vienu uz ko avira nebreca(un lai cik sapigi atdzit ari mans dargais nod32) un kura tagad 80 procenti no tiem visiem pateica,ka ir virus…
samuraj es meginaju ari premium…man tomer kaut ka nepatika avira,laikam ari gaumes lieta….bet saku tagad ari saubities par savu nod32…bus japamegina kads cits antiviruss…varbut ieteiksi?(tikai neiesaki aviru)
Preses relīzes