Sākumlapa › Forumi › Software › Antivīrusi un FireWall › Antivīruss
Labdien! Vēlētos pajautāt jūsu viedokli par antivīrusu programmām. Pats personiski jau 4 vai 5kto gadu, kopš man ir šis kompis lietoju Kaspersky, kas nozīmē ka katru gadu pa 16-20ls papildinu license-key, sūdzēties nevaru, kompim laba aizsardzība, zinu ka daudzi te ik pēc laika parinstelē windowu un ko tik vēl ne, man viss kartībā, bet cik esmu dzirdējis viņš diezgan palēlina kompi, un tā kā man samērā jau pavecs, tad ja Kaspersky updeitojas sanāk diezgan lēni viss ar kompi.. Man te stāsta ka ir kautkādi šitie bezmaksas antivīrusi, ka kompis paliekot ātrāks un vēl nezin ko, kādas ir jūsu domas?- Vai palikt pie ši paša – Kaspersky, vai mēģināt ko citu (kautgan liela gribēšana nav.)
bezmaksas Avira būs labāks par maksas Kaspersky?, pat ja mēdzu braukāt pa nedrošiem webiem pa reizei? 😛
bezmaksas Avira būs labāks par maksas Kaspersky, bet totāli-bezmaxas-bez-nekādām-jobani-stulbām-reklāmām Avast būs labāks par “bezmaksas” Avira…
Tatad labak Avast par Aviru, neko nesaprotu, viens saka to otrs to.
tā arī jābūt normālā forumā, ka katram savs viedoklis. bet vēl labāk būtu, ja katrs no tiem būtu pamatots.
cerams, ka noderēs –
Neko viarāk nevajag.
Ja reklāma kritīs uz nerviem, paprasi rajah, kas jādara.Viņam tur viena fiška noglabāta, kas šo nelielo mīnusu likvidēs.
Jaunzem,neraksti mulķības.Toč, klauns.Avira ir 100% bezmaksas, bez pediņām.
Atkārtošu te. Iespējams, ka paliec vien pie Kaspera. Kāpēc labot to, kas nav salūzis?
Autoram ieteicu izlasīt šo tēmu:
P.S. Pats lietoju Avast, jo uzskatu.. tikšu galā, ja pamanīšu, ka avasts nav pamanījis (varbūt pārdroši, bet pievilts nejūtos). Avira arī nav slikts, bet nav tik labs kā KIS (Avira ir pievīlis, kad uzlieku visjūzeriskākajiem useriem)!
P.P.S. Protams, es izsaku tikai savu necilo viedokli, kas nav jāuztver kā vienīgo pareizo.
tā viena reklāmiņa pa dienu nemaz tā netraucē, starp citu AviraFix kautkā vairs nestrādā lai noņemtu to, nav jaunāka versija fixam?
Preses relīzes