Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Antivīruss «lamājas». Ko dara lietotājs?
Piedāvājam šos rezultātus izvērtēt arī Notepad lasītājiem.
Kā Jūs rīkosities, ja Jūsu pretvīrusu skeneris sacels trauksmi?
2. Mans antivīruss konfigurēts tā, ka man vispār neko nav jādara – 13,26%
3. Pārbaudīšu, par ko iet runa, un veikšu inficētā faila ārstēšanu vai likvidēšanu – 41,7%
4. Ar interneta online skenera palīdzību pārliecināšos, ka antivīruss nav kļūdījies – 6,05%
5. Man nav pretvīrusu skenera – 10,1%
6. Drošības nolūkos tūlīt zvanīšu pa “karsto drāti” antivīrusa palīdzības dienestam – 3,19%
Un protams apzināties, ka ja kāds tavu “… DIR …” tā patiesi sāks ņemt priekšā, tad izredžu tev tik un tā nav.
Aizsargāt savu tīklu, kā sisadminam kādā SVARĪGÄ€ uzņēmumā tā ir augstākā pilotāža (šajā jautājumā nestrīdos).
Bet lietot datoru, kas pieslēgts internetam ir pavisam cits jautājums. Ja neproti lietot visu šo, tad iekačā sev update un pēcāk atslēdz datoru no interneta un pieslēdzies tikai tad, kad tas patiesi nepieciešams. Protams izskatās bailīgi, bet ja nezini kā, tad labāk neriskē.
Rezultātos gan kaut kā baigi pārsteidz tie 41.7% lielo pārbaudītāju.
Nu, es piederu pie 5.
+1
mēs tāpat visi esam botu tīklā 😀
Nu ja tu esi, tad vajag ārstēties 🙂 Es, piemēram, neesmu.
Ja visu skaisti velk no oficiālajām mājas lapām, nelieto pirātiskās programmas , strādā uz legālas OS, tad dzīvot var! 🙂 (Drošības pēc Microsoft Security Essential griežas!)
mēs tāpat visi esam botu tīklā 😀
Nu ja tu esi, tad vajag ārstēties 🙂 Es, piemēram, neesmu.
pastaipīji krānu? jokus laikam saprat alnim pagrūti
ClamTk Virus Scanner
Tādēļ, pirms nest draugam kādu Windowsisku failu, es to vienmēr noskanēju ar to Clam.
(Drošības pēc Microsoft Security Essential griežas!)
Nu neesi tu piektais variants, neesi. Otrais esi 😀
(Drošības pēc Microsoft Security Essential griežas!)
Nu neesi tu piektais variants, neesi. Otrais esi 😀
Mazbik tik no otrā – tiesa man jams neko nav noķēris kādu pusgadu (no uzlikšanas brīža), izņemot svešā arējā cietajā diskā atrada kaut ko nelabu – un jau svaigā winxp instalācija 2ned kustas bez viņa. 🙂 Laptopam dēļ resursu taupīšanas nav nekā! 🙂 Esmu kautkas pa vidu 😀
lielākā daļa šitā būšana ir 50% biznesam + 40% lietotāju baidīšana + ietekmēšana
BlackHalt +1
vislabāk ir uzlikt tādu OS, kurai (vismaz pagaidām) vīrusu vispār nav.
un tas palīdz tikt vaļā ne tikai no tā, ka antivīrusu būšana ir bizness, bet visa OS ir radīta naudas izkāšanai.
nu re, atkal esmu aizsācis win vs. linux cīniņu hehe
Preses relīzes