Kaadu laiku peec windows starta iet peec tam neiet.
Programmas reinstal nepaliidzeja.
Ieinstaleeju tildes briinumu nekaada efekta un vairs pat saakumaa nav garumziimes.
Kaut kaa var dabuut tas garumziimes?
Vēl ir maģiskā taustiņu kombinācija Alt+Shift, kura pārslēdz definētos tastatūras izklājumus.
Tu vispār izlasīji, ko autors raksta?
=>Oxys
Pamēģini sekojošo:
Aizej uz valodu izvēli (tur kur apostrofs) un augšā izvēlies Advanced Key Settings => visām valodām, kas redzamas sarakstā paņem Change Key sequence un visur saliec uz Not assigned.
nesen bija man tāda problēma uz vairākiem datoriem.
Lai gan darīšana bija ar XP
Jaamegina veleek tie LiveCD.
Parasts AV piem. AVG neker shitos?
Vienreiz esmu meeginajis LiveCD, bet skeneeja 4h un neko neiztiirija. (Liela iespeejamiiba manas “curved hands.”)
Ja ir keylogers tad jaabuut Task Manageraa diviem winlogon.exe? man ir tikai viens.
Shito par winlogon izlasiiju YT vienaa video.
Es tavā vietā apsēstos un padomātu kurš labvēlis Tevi gribētu izspiegot, turklāt nesen ir paviesojies pie tava datora, kad tevis nav blakus. Instalējot keyloggeri, gandrīz visos gadijumos, bļaustīsies AV, tāpēc tas tiek apklusināts izveidojot Exception mapi ar keylogera instalācijas failiem. Bet ja tups AV, tad pietiek šamo atslēgt tikai uz keyloggera instalācijas brīdi.
Drošākais veids kā izmēzt aizdomas par sava datora monitoringu- full OS reinstall. Un vēl- lielākā daļa keyloggeru nedarbojas iekš Safe Mode.
Jaizmeegina Safe mod.
Veelaak reinstall.
Preses relīzes