using namespace std { cout << return }.#include ;int“Bloodshed Dev-C++”;0;
Ir GCC (GNU), MinGW (kas nāk kopā ar Bloodshit – GCC ports priekš Windof), ICL (Intel) un Microsoft, un vēl citi, kas nav cienīgi, lai es tos nosaucu (t.i., es vairāk nezinu). Atšķirības arī nekad neesmu zinājis (kaut viņas pavisam noteikti *ir*). Droši vien biedrs nevertell zin…
Enīvej, Bloodshit ir IDE. Turklāt reti bagaina un vairs sēēn netiek uzturēta. Protams, cik labi, ka ir open source:
Īsu savas vēstures kopsaucēju problēmām ar kompilera funkcijām varēji man atvēlēt.
Pieminu ļenuksu tik tāpēc, ka tur šie kompilatori “sākās”. Un, lai arī otrādāk šis process notiek reti, liela daļa linux softa, ja tas ir patiesi svarīgs un noderīgs, ar laiku nonāk arī uz citām platformām. Par clang’u vēl var strīdēties, ka tas sākās uz BSD un ābolu landē, jo aizsākās visa tā atvērtā LLVM padarīšana ar āboliem un entuziastiem no MIT. Tā kā paskat nu, Ä€bols nav nemaz tik ļauns, kā te daudzi gribēti iedomāties. Un visu vispārībā, LLVM ir nākotne visa veida programmēšanas valodu interpretēšanā un kompilācijā. A kāpēc ? A pats pameklē, palasi. Es jau tā esmu gana daudz tavu mājasdarbu pildījis.
Un bloodshit c++…
Vienkārši nē.
Preses relīzes