Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Apple fani un linux fani
Tas bij sitiens zem jostas vietas Crow, neesmu redzējis vairāk “user friendly” sistēmu ka iOS, varu pats noskaitīt vienu baru trūkumu, bet to atsver lietošanas vienkāršība.
Tas bij sitiens zem jostas vietas, neesmu redzējis vairāk “user friendly” traktoru, kā belarus – daži kloķi un viss, savukārt jaunajiem traktoriem – skārienjūtīgie displeji, GPS, Isobus, Atpakaļskata kameras, un daudzas citas pārvaldīšanas un pielāgošanas iespējas.
Kur tagad prieks ar visādiem džon-dīriem un figņām – nemaz nejūt, ka brauc un tā 😀
user friendly
Ar traktoriem ir līdzīgi – džoistikus kustināt māk, bet sajūgam brīvgājienu noregulēt, nospriegot ģeneratora siksnu un pat tādu nieku, kā eļļas līmeni pārbaudīt – nekā, ja nav pieejami servisa veči, darbs stāv.
ВаÑилиÑа прекраÑÐ½Ð°Ñ ir lielisks piemērs.
C1–>C2–>C3–>C4—>
Metu nākamajā robā: D1–>D2–D3–D4
Pēdējais šifts: E1–>E2–>E3–>E4
Man džoņos patīk arī tas, ka ”pusītes” pārslēdzas praktiski bez jebkādas aizkaves, atšķirībā no Massey Ferguson traktoriem.
Par traktoriem ar Vario u.c. automātiskajām kārbām labāk vispār nerunāsim – tā jau tikai vizināšanās.
Ir 2 varianti, kā braukt ar Belarusu:
1* Ignorē skaņas, kas nāk no transmijas un diezgan secīgi slēgā ātrumus (nav ne jausmas kā vispār varētu pārslēgt ātrumus bez mūžīgā Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)
2*Metam 9. pazeminātajā, svilinam sajūgu un pārslēdzamies uz devīto.
Belarus ir ļoti labs traktors priekš 5 minūšu pavizināšanās – pēctam var just, ka ir kaut kas darīts (Dēļ ļoti cietās stūres un ātrumkārbas)
P.S.
Mans favorīts ir un paliek John Deere – nopietns darba zirgs ar pirmās nepieciešamības ekstrām (kondiška, radio, amortizācija (kabīnes, krēsla un priekšējā tilta)), ļoti mīkstu stūri (Laigan interesants ir fakts, ka vecajiem 6910 ir mīkstāka stūre, nekā jaunākam modelim 6920 🙂 ), labu transmisiju un ļoti labu stabilitāti (Salīdzinot ar belarusiem, kurus novākot ir elementāri, jo īpaši tad, ja ir šaurais priekšējais tilts).
P.S. Par tekstu “Stahanoviešu kustība (ja te kāds vispār par to ko zina)”… vispār biju domājis, ka te senie lietotaji jau ir atuveni “iztausītjuši”, ko kurš zin, kurš ko nezin, kā arī vecumus nojauš. Izrādās, ka nē…
Datora laiku sāku ar DOS kā primāro sistēmu, tad nāca win 3.x sstēmas, un tā uz priekšu esmu izgājis visas win OS…. tagad jau n-tos gadus sēžu uz linux. Wista un Win7 tā arī manā datorā nav bijis [ja neskaita svešus PC, dažādus darba rīkus utml..] – Xp bija pēdējais, ko lietoju mājās kā desktop OS.
Neesmu datoriķis, tas ir, mans darbs nesaistās ar sistēmas administrēšanām, datoru labošanām uttml… Tomēr neuzskatu, ka būtu kāds līkrocis un varētu piedzīt jebkuru sistēmu, nav svarīgi – windows, linux, bsd vai kas cits…
Tomēr…sit tu mani nost – ne pa kādu naudu es nevēlos lietot windows. ja windows dalītu pa brīvu, bet par linuxu būtu jāmaksā vairāki simti – es izvēlētos vienalga linux. BET, es vēlreiz uzsveu – BET jas nenozīmē, ka es uzskatu, ka windows ir mēsls. Katram cilvēkam ir savas vajadzības, pieredze, kritēriji, un nesaskatu neko sliktu, ja kāds lieto windows. tomēr, es pats to nelietošu:) Un tad, kad kādā sanāksmē, seminārā izskan frāze “nu windows taču katram ir mājās/birojā” – es parasti cenšos iebilst 🙂
Katrs lieto to, ko grib – nevajag nevienam neko uzspiest. Un ir diezgan stulbi iedomāties, ka visiem ir jālieto to, kas pašam patīk. Idioti ir gan win, gan *nix pusē.
P.S.- Katrām vajadzībām ir sava OS
P.P.S- visās frontēs ir dauņi, kuri stāv un krīt par savu OS, un neskatās vai argumenti ir pamatoti vai vnk žults nāk pāri malām.
Preses relīzes