Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Apple iPad – pārdošanā 3. aprīlī
Amerikāņi par katru iPad maksās no 499 līdz 699 USD, atkarībā no konfigurācijas. Pie tam sākumā tiks tirgotas tabletes
Par cenām Eiropā vēl īstas skaidrības nav. Zināms tikai, ka pie mums tirdzniecību sāks aprīļa beigās, kad pirmais bums ASV būs noplacis.
Tūkstoši Apple fanu ASV nepacietīgi gaida 3. aprīli, kad varēs nopirkt jauno planšetdatoru iPad.
2 kļūdas,
*bezsmadzeņu ābolzombiji nevis fani
*fotorāmis nevis planšetdators (Tas, ka kāds kautko nosauc kādā vārdā, nenozīmē, ka tas uzreiz arī ir tas)
Es jums iedošu vēl par ko sarakstīt sliktas lietas – par mani ^^’ jo es, visticamāk, būšu viens no tiem, kas to iPad pasūtīs ^^’
Es jums iedošu vēl par ko sarakstīt sliktas lietas – par mani ^^’ jo es, visticamāk, būšu viens no tiem, kas to iPad pasūtīs ^^’
Spirtu, spirtu… visiem spirtu. Mēs esam zaudējuši vienu, iedzersim par nozombēto aizgājēju. 😀
eueu
Blood, no Tevis es to negaidīju.
Ieraudzījis topiku gribēju to salīdzinājumu ar HP TC mest iekšā, bet Kefīrs jau pasteidzās.
Preses relīzes