Apple iPhone

Sākumlapa Forumi Sakaru tehnika Mobilie telefoni Apple iPhone

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    eziiC
    Participant

Tad nu ta. Nolemu pirkt iPhone (ebay.com)

Doma nemt virs 300 USD ,bet tikai viena nesaprotama lieta!

Labi tas unlock saprotami! Bet ko nozime at&t iphone un jailbroken! Ludzu paskaidrojiet,kas zinj unj iesakiet kurs butu labaks AT&T vai jailbroken un unlocked!

Varbuts kads varetu ieteikt kadu labu piedavajumu no ebay.com

dzhonsons
    Participant

AT&T – bloķēts tīklā. Jailbroken & unlocked – jailbreikots un atbloķēts.

rATRIJS
    Participant

Apdoma vai nevajag nedaudz uzgaidit.

Shogad taakaa Apple vajadzeetu palaist jaunu iPhone versiju un ja taa buus, tad esoshajaam bikiit cenas nokritiisies 🙂

btw pat ja telefons ir blokjeets tiiklaa, vinju var atblokjeet (jailbreak)

nevertell
    Participant

Nē, RATRIJ!

Jailbreak- cydia’s uzstumšana uz telefona, ar kuru var dabūt visas krutās progas par brīvu.

Unlock- ļauj darbināt telefonu ar JEBKURU simkarti.

eziiC
    Participant

Aja es perku AT&T kurs nav jailbreikots un nav unlockots pectam to varesu izdarit?

Linku kadu esmu noskatijis iemtishu maz velak vel stradaju!

eziiC
    Participant

Cik izmaksa ja es panemu tiru ,un tad taisu unlock un jailbroken 🙂

guitarman
    Participant

eziiC wrote:

Aja es perku AT&T kurs nav jailbreikots un nav unlockots pectam to varesu izdarit?

Linku kadu esmu noskatijis iemtishu maz velak vel stradaju!

Ja būs rokas pareizajā vietā tad varēsi to izdarīt lasot manuāļus internetā..

Pats paņēmu iphone 3g piesaistītu pie LMT (pa 210 ls 16gb versiju – 8gb versija pa 190ls), un pats arī jailbreikoju. Domāju ka ar AT&T nekādu problēmu nebūs jailbreakot. Par unlocosanu nezinu teikt, bet cik esmu lasījis netā, tad to ir vēl vieglāk izdarīt nekā jailbreakot… Tikai skaties kad nopērc to iphone, neupdeito uzreiz no itunes, jo var gadītites ka jaunākajam updeitam vēl nav pieejams jailbrake un unlock…

rATRIJS
    Participant

nevertell – tiesa, bet lai unlock’otu vajag jailbreak’ot shaa vai taa 🙂 taa kaa es to visu novienkaarshoju ^^’

Un cydia uzreiz nenoziimee, ka visas krutaas progas var dabuut pa briivu – vajag installous lai dabuutu maksas programmas par velti ^^’

Evers
    Participant

Paradoksāli ir tas, ka iPhonu nopirkt var atļauties, bet maksāt par programmām nevar,

tā vietā uzhako OS , turklāt zaudējot atjauninājumus, kuri iekļauj (bugfix’us un uzlabojumus).

Kefīrs
    Participant

Uzlauz ir pāris minūšu darbs un atjauninājumus tu nezaudē. Pāris mēnešus pēc jaunas versijas iznākšanas jau ir iespējams jailbreaks.

Un Cydias vietā labāk lietot Rock, daudz ātrāks un ērtāks.

nevertell
    Participant

No sākuma jau epstŠrs latvijā nemaz nebija. Bet lieta tāda, ka tas, ka tu vari džeilbreikot, nenozīmē, ka vari unlock’ot.

guitarman
    Participant

Jā, Rock ir ērtāks par Cydia

Evers wrote:

Paradoksāli ir tas, ka iPhonu nopirkt var atļauties, bet maksāt par programmām nevar,

tā vietā uzhako OS , turklāt zaudējot atjauninājumus, kuri iekļauj (bugfix’us un uzlabojumus).

Bet kā tad ar windoze lietotājiem? Cik zinu tad windows arī nav no lētajiem, un programmas uz tā maksā – ujj, pat šķebina skatīties … kaut vai uz to pašu ms office cenu… :devil:

daGrevis
    Participant

@ asdfgfh

Jailbrake – Jeilbreiks! 😀 😀

nevertell
    Participant

Pēdējā laikā pērļu daudzums uz mēnesi pieaug eksponencionāli.

Nettwerk
    Participant

nevertell wrote:

Nē, RATRIJ!

Jailbreak- cydia’s uzstumšana uz telefona, ar kuru var dabūt visas krutās progas par brīvu.

Unlock- ļauj darbināt telefonu ar JEBKURU simkarti.

Nav komentaaru par sho komentaaru… Lai dziivo pokemoni. :nuke:

Nettwerk
    Participant

Kefīrs wrote:

Uzlauz ir pāris minūšu darbs un atjauninājumus tu nezaudē. Pāris mēnešus pēc jaunas versijas iznākšanas jau ir iespējams jailbreaks.

Un Cydias vietā labāk lietot Rock, daudz ātrāks un ērtāks.

Iznjem aaraa reklaamas un normaali straadaas Cydia…

Nettwerk
    Participant

Veel vien visiem blaaveejiem piebilde, jebkursh iPhone 3G/GS pirkts AT&T vai O2 velns vinj zin kaadaa tiiklaa straadaas by default LMT tiiklaa… Ja lieto LMT tad tev nevajag atblokjeet… Muah.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā