Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Apple izstrādā biometrisko aizsardzību iPhone
Kā otrs variants varētu būt auss gliemežnīcas formas nolasīšana, pieliekot telefonu pie auss. Tiek izskatīti arī alternatīvi aizsardzības varianti, piemēram, telefona pakratīšana tikai īpašniekam zināmā veidā, vairāku pirkstu pieskārieni konkrētās displeja vietās, kā arī balss identifikācija.
Datoriem piedāvāts iebūvēt pirksta nolasītāju touchpad’ā
Vienā dienā atbloķē savu ifonu normāli, nākamajā tev prasa ievadīt sava deguna izklājuma laukuma vērtību kvadrāt milimetros.
Ko tad darīt ar foršo ifoni, ipodu u.c. apļe produktiem? 😕
A ja nu es tusā tā normāli atrāvis pa seju? Ko tad darīt ar sejas skenēšanu? 😀
Saproti- apple lietotāji netusē, viņi sēž mājās un apbrīno visu savu apple kolekciju :D:D
Un pats labākais, ka tas nepamanāmais būs parastais pirkstu nospiedumu lasitājs ka visiem normāliem portatīvajiem, un apple fani vnk aiz sajūsmas siegs, ka tas ir kaut kas uber kruts un vienkāršs
Lab, es mauc laikam tusēt 😀 Tik ceru, ka ne tā, ka mani nespēs atpazīt 😀
A ja nu es tusā tā normāli atrāvis pa seju? Ko tad darīt ar sejas skenēšanu? 😀
Saproti- apple lietotāji netusē, viņi sēž mājās un apbrīno visu savu apple kolekciju :D:D
Un pats labākais, ka tas nepamanāmais būs parastais pirkstu nospiedumu lasitājs ka visiem normāliem portatīvajiem, un apple fani vnk aiz sajūsmas siegs, ka tas ir kaut kas uber kruts un vienkāršs
Jā, sēžu mājās un apbrīnoju ;(