Apple mājiens: mobilo pārlūku laiks iet uz beigām

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Apple mājiens: mobilo pārlūku laiks iet uz beigām

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

“Mobilo interneta pārlūku laiks pamazām, bet droši iet uz beigām. Uzskatu, ka tā trūkums Apple Watch ir nagla zārka vākā. Izrādās, ka to pat neviens nav pamanījis! Kas notiktu, ja nebūtu Messages, Weather vai Uber? Izceltos gandrīz vai dumpis. Bet Safari nav – un nekādu problēmu!” tā izteicās bijušais Apple dizaineris Pols Kanetti. “Lielu daļu laika mēs pavadām internetā, bet mums vajag aplikācijas kā Twitter. Mēs lietojam tieši aplikācijas, nevis pārlūkus. Popularitāti zaudē tieši pārlūki.”

Pēc statistikas kompānijas Flurry datiem, tikai 14% lietotāju lieto pārlūkus uz mobilajām ierīcēm. 86% pietiek ar Twitter, Facebook u.c. aplikācijām.

“Ja kaut ko gribat uzzināt – paprasiet Siri. Vai Googlei, jo tā arī izlaidīs lietotni priekš Watch. Ja Apple izlaistu jaunu MacBook datoru bez pārlūka – tauta satrakotos. Bet šeit tas vienkārši nav vajadzīgs, ja neviens pat nepamana,” pabeidz Pols Kanetti.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_apple500_3.jpg[/img]

Nelabojams
    Participant

Vārdu sakot, tev būs darīt tikai to, ko mēs gribēsim (sociālo tīklu trulums un informācijas hamburgeri), un pārējais tevi interesēt nedrīkst.

Crow
    Participant

Precīzi, ser!

RicoPico
    Participant

Neviens nav pamanījis, ka rokaspulkstenī nav pārlūka. Tiešām savādi. 😀

Evers
    Participant

Piekrītu, manam telefonam (Samsung E1200M) arī nav pārlūka un nevajag. 😀

Bišk ārpus tēmas…

Vakar par 4.6k ₱ (ap 90 euro) nopirku MyPhone Uno ar tīro, nemodificēto Lollipop 5.1 (Android One). Paspēlējos, strādā ļoti ātri un izskatās labi, itsevišķi par to cenu. Bet… tā arī jau kārtējo reizi nesapratu kādēļ man būtu vajadzīgs smārtfons un ko ar viņu iesākt 😀 . Jau nadzīgi pārdots 😀

rizhee
    Participant

es taisni neizmantoju aplikācijas 😀 mini opera bija neatņemama sastāvdaļa arī uz java telefoniem, kad mājās interneta vēl nemaz nebija un tele2 parādījās gprs testa režīmā par velti, vai kā tā tur toreiz bija.

shady
    Participant

Tā jau laikam ir, lielā masa vairāk sēž feisbukos utml lietās…. Ok, arī man citreiz galīgi negribas neko – tik paskatīt / palasīt ko nenopietnu, lai atjēgtos. Bet nepiekritīšu, ka aplikācijas tiek izmantotas vairāk – 95% no laika es tomēr izmantoju pārlūku, lai lasītu informāciju un paralēli vēl var būt palaista TuneInPro aplikācija, lai klausītos mūziku. Bet nu jā, es laikam esmu vens no retajiem, ka izmanto telefonu, lai izglītotos….

3Dklucis
    Participant

Glavenais lai tur būtu notpade ar visu betonu kur iedirst un apdirst:D!

Aldis
    Participant

Mobilo pārlūku laiks iet uz beigām?! 😀

Nu dā, to viedpulksteni pašu par sevi daudzi nelieto, kur nu vēl iedomāties caur sērkociņkastītes izmēra displeju atvērt jebkuru sakarīgu mājas lapu. Drīzāk, jau Apple nozombētiem vienalga, lai tur ir pārlūks, vai nav, galvenais ka uz aizmugures vāciņa skaisti rēgojas iekalts nograuztais ābols.

Es tik pat labi saku ka viedpulkstenu ēra iet uz beigām nemaz nesākusies… Š ie pulksteņi paši par sevi nekam nevar kalpoti, vienīgi kā palīgierīce, krāniņgarinātājs jau kabatā esošajam aifounam, no kura transfēro ziņojumus, u.c. stuff..

Participant

Nebrīnos, ka tāda statistika. Teiksim, mana ikdienas rutīna sastāv no sociālo portālu, mūzikas un ziņu aplikācijām, bet Chrome tikai priekš notepad.lv un dažām, pavisam nedaudzajām lapām. Nejūtos iegrožots. Tiesa, darbam šāds modelis tiešām neder.

Nelabojams
    Participant

Hmm, es vispār nelietoju nekādas aplikācijas. Vienīgi pa retam waze un vēl diktofonu darba vajadzībām (intervijas jāieraksta, dažkārt ekspertu apspriedes). Ziņas skatos pārlūkā un arī tikai tad, kad garlaikojos, teiksim, autobusā vai kādā sapulcē. Tā ka tas ir 100% paradumu jautājums; man socportāli tajos neietilpst, bet mūziku esmu radis klausīties kvalitatīvu.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā