Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Apple nomelno Windows 7 iznākšanu ar jaunām reklāmām
Vienīgais mīnuss ir tāds, ka Worms Armaggedon nevaru palaist, bet tas nav pieskaitāms pie Win7 problēmām.
Win7 vēl ne reizi, atšķirībā no XP, nav nokāries vai metis mistiskus errorus.
Esmu apmierināts un domāju par licences iegādi.
Nezinu, ko tur iekostais ābols ņemas, bet tas ir bērnišķīgi no viņu puses..
Ir jau tās spēles uz MAC, bet ar viņām tā pašvaki.
Ja tev salūzt kamera iMacam, tad jāsūta vien prom. Salūzt PC, vienkārši aizsūti kameru vai nopērc jaunu.
Nesaku, ka Apple ir slikta kompānija, jo pašam viņu dizains un OS X GUI iet pie sirds, bet tomēr vai par zīmolu būtu jāmaksā tik daudz?
Un kefīr, Call of Duty 4, un visas citas iw3 engine spēles iet uz makiem bez wine/cider. Get your facts before you start having explosive oral diarrhea.
Nesaku, ka win7/xp ir tur TÄ€DS lielums problēmu/trūkumu, jo visas problēmas un trūkumus parasti rada blīve starp klaviatūru un krēslu. Parasti šīs blīves kvalitāte ir proporcionāla problēmām.
Vēl, par to maku lietotāju garīgo kompetenci. Viena lieta ir tāda, ka viņi ir stulbi un pārmaksā par ābolu. Otra lieta ir tāda, ka ar ābolu var strādāt bez problēmām pat pilnīgs idiots nenojājot visu sistēmu pirmajā dienā. Es to nevaru teikt par winxp/7. Vista ir izņēmums. Katram gadās.
Cilvēks nespēlē spēles un ir ļoti apmierināts ar MAC. Godīgi sakot kad pāris reizes paskatijos ko var ar MAC izdarīt fotošopā tad PC nobāl. Protams mājās es sev MAC neiegādātos , pavisam noteikti nē.
Nemaz to Win tik viegli ar nevar nojāt, ja skatās ko dara un UAC neslēdz ārā.
Es arī reiz ar Ubuntu spēlēdamies ieraudzīju, ka šamais piedāvā uzlikt kautkādu 350×150 izšķirtspēju, nu protams ka uzliku, rezultātā Ubuntu kļuva nelietojams, atiestatīt atpakaļ ar protams nevarēja. Tā kā neesmu nekāds linux geeks – komandrindu nepārzinu un negribu pārzināt (21.gs), safe modei nekā līdzīga ar nebija , tad ubuntu tapa aizmirsts. 😀
remarco, tu gribi teikt, ka uz MAC ir pavisam cits fotošops? 😀 … vienkārši cilvēks prot to lietu. Nekā tur tajā Ä€bolā nav tāda, ko nevarētu paveikt ar PC tik pat labi vai vēl labāk. Zinu vienu mac’istu , kas savai firmiņai web uztaisījis un ielicis lepni “Made with MAC” , nesmieties vienkārši nevarēja. 😀
Tas, ka ir 21 gadsimts, nenozīmē, ka cli ir sūdīgs interfeiss. Ir lietas, kur gui ir saprotamāks un ērtāks, ir vietas, kur cli ir saprotamāks un ērtāks. Tas, ka tu neesi pieradis strādāt ar cli nenozīmē, ka cli ir nelietojams interfeis.
Vizmaz pirms x4 kodolu ēras tas tā noteikti bija jo uz normāla pc ar win aizdedzi es tādu ātrumu
bilžu apstrādē nebiju redzējis …
te par konkrētu piemēru ja vēlies tad todien tas jauneklis vienkārši ieskanēja ap 300 bildēm un visas viņš atvēra vienlaicīgi un apstrādāja mierīgi. Uz PC nu gŠ—uti teikt vairāk par 50 vienlaicīgi neesmu mēģinājis nem,az vērt vaļā. dzelzīši jau an arī švaki:(… Lai nu kā strīdi par to ir BEZTĒMA…. Lai nu kā MAC vai PC jālūko ko ar to dampi darīs lietotājs … Pilnīgi universāls nav neviens . Ir + un – abiem.
PC: What happened, Mac?
MAC: I don’t know. A guest came over, and when they left, all my stuff was gone!
PC: Really? I have guests over all the time, and I’ve never had that happen. What are you going to do now?
MAC: I’ don’t…[MAC stands quietly, just spinning a beach ball]
Neviens āfrikas trešā ciema iedzīvotājs nesapņo par to, ka viņam nav miljoni, nesūkstās, ka būda par mazu. Kapēc ? Jo viņš vēl nekad nav redzējis neko labāku.
Fotožops uz makiem ir vairāk optimizēts nekā uz windouza. Tas tā vienkārši ir. Tas, ka ir fiksētas datora komplektācijas nozīmē, ka priekš katras komplektācijas varam optimizēt vairāk. Cik saprotu, katram ābolam tas makos uzinstalējas savādāk. Tā patās katrs fotožops “optimizējās” priekš katra āboldzelža.
Saprastu ja vistu tā apdirstu, bet Win7? Njā.. Ä€bols 😀
Kas tur nesaprotams? Lēnā aizdedze? 😀 Starp fistu un w7 ir tāda pati saistība kā starp win2k un winxp. Un šitie uzskati ka w7 būšot kaut kas ļoti labs man smagi atsit to padarīšanu kad obama tika ievēlēts par amūrikāņu prezi – visi uzreiz sāka par šo kaifot, saukt viņa vārdā viskautko, lai arī jams pats neko vēl nebija izdarījis 😀
Ja tev salūzt kamera iMacam, tad jāsūta vien prom. Salūzt PC, vienkārši aizsūti kameru vai nopērc jaunu.
Nesaku, ka Apple ir slikta kompānija, jo pašam viņu dizains un OS X GUI iet pie sirds, bet tomēr vai par zīmolu būtu jāmaksā tik daudz?
Ja salūzt kamera, tad to ar superlīmi salīmē, es vienīgi nezinu kas ir jādara ar kameru, lai to salauztu – jāloba lazdu rieksti vai?
😀 😀 😀
Par spēlēm ar Kefīram taisnība. Nu ir jau arī krutās spēles šad un tad dabūjamas arī uz MAC, bet ļoti maz un ar ļoti lielu novēlošanos. Uz linux saprotu, par brīvu – dāvinātam zirgam zobos neskatās. Bet nu maksāt tādu piķi par problēmām un lērumu trūkumiem – paldies nē. 😀
Nu un kas tad ir? Ä€bols nekad nav pozicionējies uz geimerīšiem. Bez tam maikrosofta orientācijas uz lāmeriem dēļ tikai daži saprātīgāki spēļu izstrādātāji taisa cross platform spēles. Tas tā. Kur nākamie trūkumi un problēmas?
zebieksterc laikam nav sapratis vienkāršu sīkumu – maikrosofts cep savu sviestaino windblouzu, to tirgo un tā starp citu kaut kādus dzelžus ražo, linuksi veido entuziasti, kuri savās mājās arī nekādus dzelžus augšā arī nelodē, toties ābols ir datoru ražotājs, kurš tā starp citu veido savu OS. Un ir pilnīgi normāli ka ar šādu pozīciju tiek darīts viss iespējamais lai mac os nedarbotos uz parastiem PC – kāpēc viņiem būtu tas jāpieļauj? Kā sacīt jāsaka, ja nezini, tad TURI MUTI! 😀
Preses relīzes