Apple patentē nesadauzāmu tālruni

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Apple patentē nesadauzāmu tālruni

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Apple piedāvā viedtālruņu korpusu izgatavošanai izmantot safīra stiklu. Š o materiālu jau tagad izmanto iPhone kameras “acs” (iPhone 5) un pirkstu nospiedumu lasītāja (5S) aizsardzībai, jo pārklājums praktiski nav sadauzāms. Cietāks par safīru (alumīnija oksīds) ir tikai dimants.

Tā kā safīrs, kaut arī sintētiskais, ir visai dārgs, Apple piedāvā variantus kā ražošanu padarīt lētāku. Patenta pieteikumā “Safīra plāksnes” paredzēta daudzslāņu stikla ieguve, kur safīra kārtas mīsies ar stikla kārtām. Piedāvā arī lietot slāņus ar dažādām fizikālām īpašībām: viens slānis var būt īpaši izturīgs pret triecieniem, bet cits – pret lieces deformāciju. Š ādi var iegūt kompozītmateriālus ar unikālām īpašībām.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_500_3.jpg[/img]

jonjs
    Participant

Patentēt jau var, var visu, bet ceru ieraudzīt iekš youtube vai vēl kur kā tas ir. Un tas ir.

TESTU gribu redzēt.

iKey
    Participant

amīši jau pelna tikai ar patentiem, neko nemāk radīt

Anonīms
    Neaktīvs

Neteikšu ka esmu sajūsmā par amīšiem, bet ar ko pelni naudu Tu. Jeb varbūt “taisi”? Varbūt esi izgudrojis ko revolucionāru, padalies pieredzē.

aoma
    Participant
    piseldaks
    Participant

Nesadauzāmu korpusu vajadzēja jau pēdējiem mēsliem, lai nesaplīst pret sienu, kad kārtējo reizi pazuduši sakari ar bāzesstaciju, bet blakus esošajai Nokia 6100 viss ir kārtībā.

piseldaks
    Participant

Ko viņi taisa? Parādi man 1 produktu ko viņi paši tiešām taisa!

Un ko TU taisi? Es piemēram samazinu lieko importu valstī! Un kā tu palīdzi valsts bilancei?

Cik teu pašam ir importa sūdi un cik bieži tu pērc nākamos?

iKey
    Participant

Viņi neko neražo, nopērk kādu firmu, kurai jau būs gatava produkcija un tad štancē savu logo virsū

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?