Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Apple Safari 3.1
Kā savu preci reklamē tās izstrādātāji – šis pārlūks esot ātrāks gan par IE, gan Firefox, pie tam gan Windows, gan arī Mac vidēs. Par jauno Safari versiju izsakās Apple vecākais viceprezidents Philip Schiller:
“Jaunais Safari Windows un Mac vidēm ir neticami ātrs, tas kļuvis vēl ērtāks un apgādāts ar elegantu lietotāja interfeisu. Bet pats lieliskākais ir jauno Web2.0 video, audio un animācijas standartu ieviešana.”
Safari 3.1 patiešām ir pirmais pārlūks, kurā iebūvēts HTML5 un CSS Animations atbalsts.
Avots:
ie7+ie7pro___________2034/498 kb/s__________________47 MB from RAM
ff2___________________1914/340 kb/s__________________58 MB from RAM
opera9_______________2421/207 kb/s__________________47 MB from RAM
safari3_______________2143/493 kb/s__________________96 MB from RAM
Man ir LAN 2 mb/s upload un 512 kb/s download ātrums līgumā.
Ctrl+Alt+Del pārbaudiet pēc testa, cik ēd Jūsu pārlūks
Netscape – down – 13.4 mb /sec , up 4,4mb/sec -65 mb cache
Opera- down 3.1 mb/sec , up 0,2/sec mb – 93 mb cache
Nafig man tā opera nesaprotu…
NetscapeNavigator the best!
🙂
run, noobes, run…..
Uzstādam visu kā nākas un nenīdam par to, ka viņš lēni kko novelk!
Par trešo versiju man vispā poh, kamēr nav iznākusi tās oficālā versija! Jebkurā gadījumā par Internet Explorer caurāka jau nevar nu nekādi būt.
Ko tas rāda? Mazliet vairāk par pusi ir Ēzeļu jājēji. Saprotams, tie ir visi tie, kuri saka “OS ir Windows”, jo ne par ko citu nav dzirdējuši, tāpat vairums darbavietu PC lietotāju.
Otra puse jau ir domājoši, jo programmatūru instalējuši paši. Un te nu spēku samērs ir viennozīmīgs. Visu cieņu Operai, nav ne vainas, bet FF patīk daudz labāk jau sākot ar 1.versiju. Varbūt pieradums…
Fasterfox
Lasām visu šeit:
Preses relīzes