Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Apple un Samsung plāno likvidēt SIM kartes
Elektroniskās SIM izstrāde atrodas beigu stadijā, un tā tiks prezentēta tuvākajā laikā. Projekts padarīs bezjēdzīgu jēdzienu “1 SIM karte” vai “2 SIM kartes”, jo to skaits vairs nebūs limitēts – jaunā SIM karte būs tikai elektronisks ieraksts viedtālruņa atmiņā. Arī tālruņu ražotājiem kļūs vieglāk – atkritīs nedrošas lietas kā kontakti vai izvelkamas “atvilktnes”. Operatoriem atkritīs ķibeles ar dažādu izmēru SIM izgatavošanu – mini, mikro, nano. Lietotājiem bez ērtas operatoru pārslēgšanas rodas papildiespējas, kas aktuālas tiem, kuri daudz ceļo un lieto roaminga pakalpojumus.
Abu lielāko viedtālruņu ražotāju sazvērēšanās
Projekts padarīs bezjēdzīgu jēdzienu “1 SIM karte” vai “2 SIM kartes”
Njā atkal indīgo ķer, kāda starpība cik tev sim kartes, ja “radiokanāls” viens un kamēr darbosies viena tikmēr otra sim karte izslēgta.
Vienīgais bažīgums šādā modelī, ka atgriezīsies laiki, ka telefoni tiks bloķēti vienā tīklā jo neies jau konkurentam dot savus telefonus – pērc mūsu telefonus, izmanto mūsu tīklā… un ta vajadzēs meklēt ‘sim-free’ tālruņus atkal
Nekur tās SIM kartes neliksies, vismaz kamēr izmanto GSM, diez vai arī pats samsūds izmantos ko citu savos 20 eiru vērtajos telefonos. Man ir tā interesanti cik ilgi vēl manējā SIM kartele izvilks, laika zobs [pēc pāris mēnešiem būs apkārt 11 gadi] dara savu – viņa ir gan deformējusies, gan pilnīgi balta 😀 Man ļoti patīk ka viņai vismaz ir 250 atmiņas vietas, muteres 14 gadus vecajā SIM kartelē ir tikai 100 – 250 ir pilnīgi pietiekoši, šad un tad tikai vajag izdzēst kādus 5-10 gadus neizmantotus numurus 😀
man bieži gadās kad telefons ir izlādējies, tāpēc sim-karti lieku citā aparāta un lietoju bez bēdām, vismaz mani var sazvanīt uz noteiktu Nr, un es varu atrast kontaktus.
Vai Tagad sanāks ka man vajadzēs par diviem telefoniem maksāt? 🙁 (Naudas kāšanas sistēma)
… bet kontakti glabājas manā google kontā jau gadus 5!…
Vismaz nebūtu lielījies ar savu stulbumu. Kāpēc arī uz žoga neuzraksti savus datus ?
edit: itkā jau kruta, nebūs SIM, ko pazaudēt, bet nē – es pret šo sistēmu!
Preses relīzes