Apple vadītājs: "I’m Proud to Be Gay"

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Apple vadītājs: "I’m Proud to Be Gay"

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Apple līdzšinējais vadītājs Tims Kuks publicējis plašu rakstu izdevumā Bloomberg Businessweek, kurā runā lielākoties par savu seksuālo orientāciju. Viņa vārdi “Es lepojos, ka esmu gejs, un uzskatu, ka mana seksuālā orientācija ir viena no lieliskākajām dāvanām, ar ko Tas Kungs mani ir apveltījis” komentārus neprasa.

T. Kuks stāstīja, ka par savu homoseksuālismu agrāk publiski nav izpaudies, kaut arī nav īpaši to slēpis. Vismaz daudzi Apples darbinieki par to zinājuši. Kaut arī orientācijas dēļ nācies piedzīvot grūtības un neērtības, Kuks uzskata, ka tomēr jābūt pašam un jāiet pa sevis izvēlēto ceļu.

“Neuzskatu sevi par aktīvistu, bet redzu, kā citi upurējas manis dēļ,” piebilst Kuks. “Tāpēc tagad, ja kāds uzzinās, ka korporāciju Apple vada gejs, varbūt viņam būs vieglāk pieņemt savu paša orientāciju, atbrīvoties no vientulības un paziņot par savu līdztiesīgumu citiem cilvēkiem. Un tad es zināšu, ka šo neesmu rakstījis veltīgi.”

[img]https://notepad.lv/userpix/28_or_01630x420_1.jpg[/img]

[align=right]Photograph by Ashley Gilbertson for Bloomberg Businessweek

Pirmavots

Jaunzems
    Participant

Es jau esmu sagatavojies šī raksta komentāriem!

[img]https://i.imgur.com/9myXnYX.gif[/img]

NADMan
    Participant

To ko esi gejs nav jālepojas… Tik pat labi varu visiem bāzst sejā “I’m Proud to straight”

Participant

Nu bet lūdzu!

grisha
    Participant

Ja vinji man neuzbaazhas, man vinji netraucee. Kaapeec neviens nenjiraajas par lezbieteem?

Taapat kaa ticiiba, katram sava, citam vispaar nav, kaa man, piemeeram. Es neticu taam mulkjiibaam.

iKey
    Participant

viņas jau nebāžas virsū, arī daži labi džeki sapņo uzrīkot grupovuhu ar lesbēm.

Pieņemsim, ja hetero rīkotu gājienus vai kā citādi teiktu, ka ir normāli draiskoties ar pretējo dzimumu, tad viņus zākātu par izvirtušiem pervesuļiem. Un vēl trakāk lamātu ja lielītos, cik pretējā dzimuma pārstāvjus ir nolikuši slīpi.

Ehhhh…. Cilvēce prasās pēc jauna pasaules kara.

Quagmire
    Participant
    MeistarsUnVergs
    Participant

Pasaule jau kādu laiciņu ir sajukusi prātā. Nākamais ar ko leposies ir tas ka ir koprofīls (googlējiet ja neziniet kas tas tāds ir). Un pasaule sajukusi prātā tādēļ ka daudzi kas paši ir normāli, atbalsta tos zilos izvirtuļus.

Apple produkciju nelietoju un neieteicu citiem dēļ tehniskiem iemesliem. Tagad būs vēl viens iemesls nepirkt iepederēto ābolu.

viesic
    Participant
    Aldis
    Participant

Produkcijai nav ne vainas, ja neskaita uzskrūvēto cenu…

Nu lab, šis arī tāds stulbs iemesls ar ko lielīties… Bet nu lielīties jau ar saviem kukaiņiem galvā patīk ik pa laikam kādam populāram cilvēkam… Žans Depardjē ar lielās ar savu alkoholismu, Baltkrievijas batjka Lukašenko arī savu valsts vienības hokejistus apspēlē ar puiku (it nemaz neparāda savu diktatorismu)… Nerunāsim par Z-koreju, un tā.. nu itkā nesaistītas lietas, bet piekritīsiet man, ka neviens no nosauktajiem īsti normāls nav!

Lielīšanos par zilo būšanu, jau tāds mainstrīms palicis.. 😀

msh
    Participant

Nu vai nu cenu vai dzelžus. Jebkurā gadījumā cenas/veiktspējas attiecība nav laba.

E-500
    Participant

“I’m Proud to straight” izklausās homofobiski. 🙂

MeistarsUnVergs
    Participant

Kad Apple pārspēs kaut vai to pašu Alienware jaudas ziņā vai arī Lenovo Thinkpad T sēriju kvalitātes un iespēju ziņā, tad sāksim salīdzināt cenas. Tur tik tiešām jābūt pedaram lai lietotu Apple ja ir iespēja izvēlēties ko citu.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā