Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Apple vadītājs: "I’m Proud to Be Gay"
T. Kuks stāstīja, ka par savu homoseksuālismu agrāk publiski nav izpaudies, kaut arī nav īpaši to slēpis. Vismaz daudzi Apples darbinieki par to zinājuši. Kaut arī orientācijas dēļ nācies piedzīvot grūtības un neērtības, Kuks uzskata, ka tomēr jābūt pašam un jāiet pa sevis izvēlēto ceļu.
“Neuzskatu sevi par aktīvistu, bet redzu, kā citi upurējas manis dēļ,” piebilst Kuks. “Tāpēc tagad, ja kāds uzzinās, ka korporāciju Apple vada gejs, varbūt viņam būs vieglāk pieņemt savu paša orientāciju, atbrīvoties no vientulības un paziņot par savu līdztiesīgumu citiem cilvēkiem. Un tad es zināšu, ka šo neesmu rakstījis veltīgi.”
[align=right]Photograph by Ashley Gilbertson for Bloomberg Businessweek
Taapat kaa ticiiba, katram sava, citam vispaar nav, kaa man, piemeeram. Es neticu taam mulkjiibaam.
Pieņemsim, ja hetero rīkotu gājienus vai kā citādi teiktu, ka ir normāli draiskoties ar pretējo dzimumu, tad viņus zākātu par izvirtušiem pervesuļiem. Un vēl trakāk lamātu ja lielītos, cik pretējā dzimuma pārstāvjus ir nolikuši slīpi.
Ehhhh…. Cilvēce prasās pēc jauna pasaules kara.
Apple produkciju nelietoju un neieteicu citiem dēļ tehniskiem iemesliem. Tagad būs vēl viens iemesls nepirkt iepederēto ābolu.
Nu lab, šis arī tāds stulbs iemesls ar ko lielīties… Bet nu lielīties jau ar saviem kukaiņiem galvā patīk ik pa laikam kādam populāram cilvēkam… Žans Depardjē ar lielās ar savu alkoholismu, Baltkrievijas batjka Lukašenko arī savu valsts vienības hokejistus apspēlē ar puiku (it nemaz neparāda savu diktatorismu)… Nerunāsim par Z-koreju, un tā.. nu itkā nesaistītas lietas, bet piekritīsiet man, ka neviens no nosauktajiem īsti normāls nav!
Lielīšanos par zilo būšanu, jau tāds mainstrīms palicis.. 😀
Preses relīzes