Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Apple Watch pērk sliktāk nekā gribētos
Analītiķi uzskata, ka pie vainas ir nepareizs Watch pozicionējums: dārgos modeļus pārdod kā rotaslietas. Loģiski, ka 17,000 $ arī turīgs ābolzombijs negribēs par šo spēļmantiņu
Savukārt lētajam (ja to tā var saukt) galam par 350 $ arī nav daudz piekritēju. Sportam domāto plastmasas ierīci var sasist, tāpēc vairums dod priekšroku daudzreiz lētākajiem Fitbit, Jawbone un Xiaomi trekeriem
Kopš piektdienas Apple Watch sāka tirgot otrajā valstu grupā – Spānijā, Itālijā, Meksikā, Singapūrā, Š veicē, Dienvidkorejā un Taivānā. Trešajā grupā tirdzniecība startēs 17. jūlijā. Loģiski, ka šai grupā ietilps relatīvi visnabadzīgākās valstis. 2016. gada sākumā Apple plāno laist klajā Watch v.2, kurā būs izlaboti patreizējie trūkumi.
Mana reakcija, testējot LG G Watch R, bija šāda:
1. diena – huļi man tāda štelle vajadzīga
2. diena – well, this is kinda cool
5. diena – ja būtu lētāks, varētu šadu arī varbūt nopirkt
Atdošanas diena – meh, patiesībā man tādu nevajag.
Lai viedpulksteņi būtu noderigāki, jāatrisina divas problēmas:
1) Baterijai jātur ilgāk par vienu dienu. Nevienam negribas ņemt katru dienu pulksteni nost, meklēt lādēšanas paliktni un to lādēt. Vai nu jāizgudro jauna baterijas tehnoloģija, kas ļaus iekrāmēt lielāku kapacitāti, vai jāpāriet uz e-ink, kā to izdarījis Pebble.
2) Š is ir vairāk no Latvijas skatu punkta, bet, tā kā visi šie pulksteņi paredz dziļu Siri un Google Now integrāciju, abiem servisiem jāstrādā arī latviešu valodā… nevainojami.
Gribi parādīt, ka esi vecis, kas lieki nezīmējas ar to, cik piķi ceļ, bet novērtē klasikas apvienojumu ar augstu lietderīgumu? Kāds Š veices (bet uzmanīgi
Nu un pārējie izvēlas tādus Smurfwatch vai pitāļu pizaineru draņķus…
Preses relīzes