Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Apspriezham audio player’us.
Kâ var bût atðíirba starp WMP un Winamp skaòas kvalitâti? Íipa WMP òem kâdu citu failu, kuru atskaòot un Winamp citu? Vai arî Winamp no savas datubâzes novelk labâku versiju?
Vai tieshaam viss ar karoti jaalej? Aizmirsti..bet ja nu tomeer vajag tad atver wikipedia un palasi kas ir dekoderis iesaakumam..
uz ubunta: xmms/vlc nevienu citu labâku video playeri par vlc uz ubuntu vçl neesmu atradis, bet anyway uz augstas kvalitâtes video karâs.. :grr:
uz ubunta: xmms/vlc nevienu citu labâku video playeri par vlc uz ubuntu vçl neesmu atradis, bet anyway uz augstas kvalitâtes video karâs.. :grr:
uz windas: foobar/gom/vlc
bet anyway uz augstas kvalitâtes video karâs.. :grr:
nu nez.. man nekaraas.. vieniigi hdtv newelk, bet tas deelj grafikenes
uz windas: foobar/gom/vlc
bet anyway uz augstas kvalitâtes video karâs.. :grr:
nu nez.. man nekaraas.. vieniigi hdtv newelk, bet tas deelj grafikenes
{..}nevienu citu labâku video playeri par vlc uz ubuntu neesmu atradis{..}
Uz Linux VLC arii ir labs bet mPlayer priekshaa nobaal..anyway runa bija par audio pleijeriem..
{..}nevienu citu labâku video playeri par vlc uz ubuntu neesmu atradis{..}
Uz Linux VLC arii ir labs bet mPlayer priekshaa nobaal..anyway runa bija par audio pleijeriem..
.. nevienu citu labâku video playeri par vlc uz ubuntu neesmu atradis, bet anyway uz augstas kvalitâtes video karâs.. :grr:
Pilnîgi piekrîtu nitro. Tas ka tu neesi atradis neko labaku par to nozçlojamo VLC, liecina ka neesi vispâr meklçjis.
Nu kas ta VLC par audio playeri .. ibio ..
.. nevienu citu labâku video playeri par vlc uz ubuntu neesmu atradis, bet anyway uz augstas kvalitâtes video karâs.. :grr:
Pilnîgi piekrîtu nitro. Tas ka tu neesi atradis neko labaku par to nozçlojamo VLC, liecina ka neesi vispâr meklçjis.
smieklîgi jau ir, bet kad vçl nebiju ticis skaidrîbâ ar playeriem uz nix tad vlc bija vienîgais no kura varçju izdabût arâ skaòu, tikai skaòa kas no viòa nâca arâ bieþi èakstçja un vispâr vlc kâ audio player galîgi sux,
smieklîgi jau ir, bet kad vçl nebiju ticis skaidrîbâ ar playeriem uz nix tad vlc bija vienîgais no kura varçju izdabût arâ skaòu, tikai skaòa kas no viòa nâca arâ bieþi èakstçja un vispâr vlc kâ audio player galîgi sux,
KMplayer
P.S.Sakaraa ar paarvaakshanos un postu dzeeshanos..
KMplayer
P.S.Sakaraa ar paarvaakshanos un postu dzeeshanos..
Un ko tas nozīmē. Kāds pieminēja pareizrakstību ?
uz windas tikai winamp, bez î°¡ð¢ diskusij⬠pⲧjie nespçª man nodro𩮢t to ko v笯s es, un turklâ´ winamp ir viegli konfigur窡ms.
uz *nix xmms b? labâ«¢ izv笥, turklâ´ l pç£ dizaina un opcijâ winamp. amarok?? pâ²¢k mas, tâ°§c nepat man jau no pleijera vajag tikai lai ar to varç´µ klausî´©es m? un vis..
man tur vieni ķeburi !
Un ko tas nozīmē. Kāds pieminēja pareizrakstību ?
uz windas tikai winamp, bez î°¡ð¢ diskusij⬠pⲧjie nespçª man nodro𩮢t to ko v笯s es, un turklâ´ winamp ir viegli konfigur窡ms.
uz *nix xmms b? labâ«¢ izv笥, turklâ´ l pç£ dizaina un opcijâ winamp. amarok?? pâ²¢k mas, tâ°§c nepat man jau no pleijera vajag tikai lai ar to varç´µ klausî´©es m? un vis..
man tur vieni ķeburi !
Preses relīzes