Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Aptauja: Kādas datortumbas lietojam?
topiku
Tā tad, kādas tumbas/skaņu sistēmu lieto Tu pie sava kompja?
Agrāk es pats laidu caur pastiprinātāju un RRR tumbām, bet vietas optimizācijas dēļ jau sen pārgāju uz “lēto 2.1 sistēmu”, kas priekš datora ir tīri sakarīgs variants.
Nekas dižš protams, tumbas jau samērā pavecas, iegādātas savulaik pa kādiem 30ls 🙂 Plastmasas apdare, bet pašas tumbeles no koka saplākšņa.
Tie paši skaļruņi, kas S-90, bet katrā tumbā ir 50 W pastipreklis.
Kad vajag kaut ko skaļāku, izmantoju pāri Radiotehnika S30A skaļruņu.
Gribetos jau ‘jauno’ brāli z906 jo tam subis 2x mazāks izmēros, tātad prakstiskāks, bet nu… šīs vel turpina skanēt perfekti kaut gan piedzīvojis daudz ko savā dzīvē 😀
Slapjais sapnis jau protams ir Monitor Audio vai Camdridge Audio skandas, Rega turntable un amps. 🙁
paretam Sennheiser HD 485 ausis.
Skan labi + skaļums un kvalitāte mani apmierina, tāpēc savu 5.1 audio sistēmu uzdāvināju vecākajam puikam.
P.S. Don’t buy razer…
Crow ieteiktais Edifier ir protams labāks bat man negribējās lai uz galda stāv tik lieli kluči tāpēc, paņēmu 2.1
No sākuma kad iegādājos jutos savādi jo augšu trūkums bija manāmi jūtams, bet pēc pāris nedēļām pieradu jo subs ir ekselents. Kad ieslēdz uz pilnu klapi grāmatas no plauktiem birst lejā :).
target trg-s 120
jā nu laikam, ja ar dzirdi tā pašvaki, tad pietiek..
Sennheiser HD 600 man uz ausīm.
Preses relīzes