Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Aptauja: Kādas datortumbas lietojam?
Tā izskatas Razer Kraken Pro pēc ~2 gadu lietošanas. Gadu pēc pirkšanas brīža pārstāja darboties mikrafons, iekšējie austiņu stiprinājumi (kuri nodrošina ovālo kustību lai pieguļ ausīm?) abās ausīs vnk sabira gabalos, mākslīgā āda augšā sākusi pamatīgi dilt. Over ear skaņas izolācijai iekšā atnāca vaļā stiprinājumi (tāpēc var redzēt poralonu). Toties skaņa ir + – laba 🙂
Īsumā: Build quality is shit, sound is good.
kad uzlieku flacā einuku 🙂 Andreas Scholl – Vivaldi’s Nisi Dominus tad kristāla trauki sāk dziedāt līdzi:)
Piemēram, man – ir Philips ausis, lielie kluči, kuras izmantoju pārsvarā ārpus mājas… Ļoti reti kad pie kompja sežot… jo tas man nešķiet ne praktiski, ne vajadzīgi… Otrkārt – nebrīnīšos kas Tev notiks ar dzirdi pēc kādiem gadiem 10, ja diendienā ar austiņām uz ausīm sēdēsi pie kompja.. :]
Starp citu, nesaistīti – bet līdzīgi man bija ar pirmā iPod Touch ausīm – viņām vads ir ieplīsis, tad bija iekritušas ūdenī, viena no “ausīm” ir ieplaisājusi – bet pats galvenais, viņas šķiet skan vēl joprojām! 😀
loģika tavā teiktajā par to, ka sēžot ar ausīm pasliktināsies dzirde, nav nekāda.. viss ir atkarīgs no tā cik skaļi klausies.. ar tumbām pasliktināt dzirdi ir tikpat liela iespējā kā ar ausīm. un uzskatu, ka ausis jebkurā gadījumā ir labākas, nekā skaļruņi.. nu, ja vienīgi, nav 2K+ vērti skaļruņi. austiņas liek izjust to ko tu klausies tuvāk, detalizētāk un ir “intīmākas”.. un arī netraucē citus. nu arī tas gadījumā, ja tās nav kautkādas lētās.
Jo citādi melot par vidējās klases Sennheiser piedāvājumu ir diezgan pieticīgi. Kāpēc melot par Audi A6, ja var melot par Lamborghini Aventador? 🙂
Tagad –
A kas tev nepatīk manā Lamborghini Aventador? [img]
Tas, ka tu viņu noparko priekšā manam Bugatti Veyron Super Sport.
Kāpēc melot par Audi A6, ja var melot par Lamborghini Aventador?
🙂 Š itais bezmaz vai jāpieraksta.
15W RMS uz katru 2Kg tumbiņu. Pastiprinātāja jauda 35W RMS.
Sekojot Jaunzema loģikai – lai izskatītos ticami.
Preses relīzes