Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › Aptauja : Kādus telefonus šobrīd lietojam ?
Kā nekā , šobrīd pieejami viss dažādākie !
Es šobrīd lietoju Nokia E71 , Tiešām ērts
Ērts nēsāšanai sieviešu rokassomiņā vai pļūteņbikšu bezizmēra kabatā? 😀
Par tēmu – lietoju klucijas pusķieģeli, tātad esmu diskonekting pīpl, izskatās kaut kā šitā, manam tikai tumšzils korpuss:
Bet vismaz tumsā paņemot rokā, pēc taustes zini, uz kādas pogas pirksts atrodas 😀
vsp nebija ne vainas, apnika dēļ tā, ka bieži jālādē (čainīzeru baterija, švaki tur)
p.s. bilde uzņemta uz mana “gaļas galda”. tur parasti veicu sekcijas kritušajiem :> :D:D:D
SonyEricsson P1i
Man ar 2 telefoni (pirksti gaisā)
my love , labākais telefons ever:
un šitāds:
Pirmstam bija NOKIA 5700 XpressMusic.
Nokia 6120Classic. Telefonus vispār reti mainu un vsp esmu Nokia piekritējs
arī šamējo lietoju 🙂
[img]https://bildites.lv/images/52ivgu3ibf1bsri3wol.jpg
Doma pirkt kko uz Touch displeju un ja ņemšu jaunu – tad obligāti ar divu SIM atbalstu… žēl vienīgi no šī parocīgā un gadiem pierastā telefona šķirties… kautgan, redzēs – iespējams izdomāsu ka man nevajag jaunu telefonu, un nodzīvošu vēl kādu gadu vai vairāk cik man īsti vilks šamais! 😀
Priekš izklaidēm lietoju iPod Touch, tāpēc ūbērBūbēr telefonu man nav nepieciešamība iegādāties – galvenais lai var pazvanīt un sms aizsūtīt + kkāda maza kamera! 😀
Tālāk pa galdu mētājas kkāds Wman SE, nevaru atkodēt, kā arī 2vas nokijas kurām IMEI numuri blokjeti 😀 Viena ir kkada 6230, otra gadu vecs modelis.. 😀 😀
Un ja bloķēta IMEi, tad nevar pazvanīt ne no viena LV operatora! Noskaidrot to var uzrakstot *#06# telefonā un tad to IMEI iedrukāt šeit
Tos telefonus varētu pa lētām naudām aizbīdīt kādam kas dzīvo Lietuvā vai kkur citur, jo šī bloķēšanas sistēma Latvijā itkā tikai strādā! 🙂
Pagaidām turos pie HTC Touch Cruise
+ 1 🙂
Par tēmu – lietoju klucijas pusķieģeli, tātad esmu diskonekting pīpl, izskatās kaut kā šitā, manam tikai tumšzils korpuss:
Bet vismaz tumsā paņemot rokā, pēc taustes zini, uz kādas pogas pirksts atrodas 😀
Man ir ērts ne tikai nēsašanai pļūteņbikšu bezizmēra kabatā. 😀 Bet arī lietošanai utt. Un Nokia E71 nav nemaz tik liels.
Man ir ērts ne tikai nēsašanai pļūteņbikšu bezizmēra kabatā. 😀 Bet arī lietošanai utt. Un Nokia E71 nav nemaz tik liels.
Preses relīzes