Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Aptauja: mobilā verdzība
Kā pārbaudīt, vai Tu un Tavi draugi ir slimīgi atkarīgi no mobilā? Veiciet testu The Phone Stacking Game
Un tagad godīgi
[youtube]
Vai esmu atkarīgs? Jā un nē. No vienas puses- izmantoju aparātu ļoti daudz un bieži. Taču Ir bijuši gadījumi, kad pie dziļas dabas izlādējas aparāts un vienīgā bēda ir tāda, ka mūzika pārstāja skanēt. Jo bez mūzikas es tiešām nevaru iedomāties savu dzīvi.
trokšņa mūzikas telefonā iztieku, jo patīk klausīties kvalitatīvi; austiņas pat neesmu no iepakojuma izņēmis. Nekādos sociālajos tīklos vispār neesmu (nejūtu vajadzības), tas man dziļi po. Internetu mobilajā pusgada laikā esmu lietojis vien dažas reizes. Navigāciju tāpat – tikai lai atrastu kādu vietu, kur jānokļūst. Spēlītes? Pietiek ar laika nosišanu stacionārajā… bet ceļā parasti pats vien esmu pie stūres, garlaikoties nesanāk. Filmas u.tml.? Tai sīkajā ekrāniņā?!! Nu, piedodiet.
Īsi sakot, telefons kalpo vienīgi nepieciešamajai komunikācijai (g.k. sms, zvani mazliet retāk) un drošības sajūtai. No visiem smārtfona labumiem (man ir Lumia 920) lietoju ļoti ērto kontaktu un sms organizāciju, šad tad, kā jau minēju, navigāciju, advancēto modinātāju. Retumis arī fotografēju; kamera patiešām laba, bet tomēr esmu pieradis pie kārtīga fotoaparāta.
Tāpēc pēc mobilā nesēroju, varētu pat iztikt bez. No otras puses, kad esmu objektā, tas noder. Lieki piebilst, ka citam nekam, kā zvanīšanai un paretam kādai sms, to neizmantoju.
Bet laikam viedis būs jāpaņem atkal, vakar bij ārkārtas situācija, ka nets bij nosprādzis kad to ļoti vajadzēja.
Telefons par 90% tiek izmantots darba vajadzībām:
Zvani> Modinātājs/atgādinājumi> VPN/RDP> SMS/e-pasts
pārējie 10% ir saziņa ar ģimeni un spēlīšu spēlēšana pie absolūtas garlaicības, kad jātup kāda bezgalīgā rindā.
galīgi nebūtu problēmu, piem. mēnesi, nelietot telefonu… 🙂
ar pīsli gan tā nebūtu ar mieru… 😀
Nevajadzētu darbam,varētu iztikt bez mūžīgi.
Jocīgi,atceros 90to sākumu kad vēl bija jāpiesaka/jāgaida tālsarunas.likās baigā exstra un superīgi.
Tagad liekas smieklīgi par tādu domu.Tikpat rēcīga kā doma kad tajā laikā videomaģi varēja samainīt pret māju.
Var jau būt skan stagnātiski bet nemitīga informācijas apmaiņa liekas nogurdinoša.
Minētā funkcija varbūt pāriet ar gadiem?Rēcīgi būtu skatīties uz večuku tramvajā ar austiņām spēcīgi čivinot.
Teorija par to kā mērkaķis evolucionēja par cilvēku-paņēma rokā koku un sāka to spaidīt.Sieviešu dzimtes mērkaķienēm šis process gan drusku virzījās savādāk…….
Preses relīzes