Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › Aptauja: Tava mīļākā dziesma šobrīd nr.3.
[youtube]
P.S. Filma arī laba.
mūzika tā točna nav
Paldies dievam dzīvoju privātmāja ,bet ja dzīvotu daudzīvokļu mājā un kāds klausītos šo MĒSLU skaļi – izmestu visu aparatūru na*** pa logu ar visa tā īpašnieku.
Man nav mīļākas dziesmas toties šādi tādi bīti un klipiņi visai un ļoti fascinē 🙂
Khe , pēdējā laikā pa mierīgo 😉
Underground 🙂
Ko tieši joutubei būtu jāaizliedz? Visu smago mūziku, vai tikai tās žanru blekmetālu? Vai aizliegt videoklipos izmantot fragmentus no horror grāda filmām (“Begotten”)?
Sākumā pirms gadiem desmit arī bija nightwish, evanescence, roks un ņūmetāls. Ar laiku
mūzikas struktūra sāk kļūt pārāk vienkārša, garlaicīga, popsas piegarša sāk kaitināt. Pamāzām sanāk pāriet pie kā smagāka, līdz tiek sasniegta virsotne – death un black metāls.
Tik pat labi es par MĒSLU varu saukt tavu konveijerizēto, standartizēto mainstrīm dance/pop piemēru ar sintētiski-rediģētajiem vokāliem, kurš radīts ar vienu “mūzikas instrumentu” – datoru. Vai man tagad būtu jāmet ārā pa logu tava akustika?
Es novēlu katram mūzikā izkopt individuāli definētu gaumi, kura sastāv no vairākiem žanriem, ne tikai popmūzikas fundamentiem!
Arlabunakti!
intro
MyNegation – jāsaka, ka man nav viegli saklausīt ritmu struktūru un/vai sarežģītos rifus zem tāda
Lai jums visiem jauka diena!
[youtube]
Atkarībā no noskaņojuma varu klausīties da jebko. Gan rock, gan pop, gan, klasiku, gan gandrīz ko tik šausmonīgu kā MyNegation izliktais (klips gan iedveš nepatiku).
Pašlaik pēdējais klips, kurš iepatikās ir:
[youtube]
P.s. Š ad tad nostaļģijai vecie:
[youtube]
Bikini un meičas, kuras nevar pupus savākt. 😀
[youtube]
bro steppa biyatches
P.S web33 *** ***, ir tāds fenomens, ka katram viņa gaume mūzikā būs pati labākā (subjektīvi). Š is nav lauciņš, kur troļļot vai heitot .. pavediena kontekstā Tu paliki *** :>
Preses relīzes