Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Apzinām Notepad lietotāju blogus/mājaslapas!
apsveicam jūs esat 1000000 apmeklētājs kurš iebizojis manā blogā kuru es rakstu tāpat vnk sev 😀
P.S. iegādājos jaunu pokedatni [img]
Kristerz.wordpress.com – Mans galvenais blogs,
Kristerzminiblogs.wordpress.com – Mans miniblogs
Galvenajā blogā rakstu ko daru/darīju, redzēju, nu tā teikt interneta dienasgrāmata. Tāpatās galvenajā blogā rakstu pamācības, ziņas, recenzijas, kā arī iemetu interesantus rakstus, kurus esmu redzējis internetā, un ja tur ir kļūdas – pielaboju.
Miniblogā iemetu īsus rakstiņus, tā teikt dažus teikumus, linkus uz interesantiem saitiem, kā arī dažādas Skype sarakstes.
Tāpat man ir viens mazs projekts par bruņurupučiem, ko brīvajā laikā pabakstu. Nekas īpašs tur nav, uz ucoz(crap) bāzes taisīt. Adrese
Labāk aizej uz veikalu nopērc biezu jo biezu rūtiņu/līniju/parasto kladi un sāc savus novērojumus untt rakstīt tur. Un pēc gadiem kad tavi bērni atradīs to kladi būs patiešām kautkas vērtīgs. Kam interesē lasīt to kas ir visiem pieejams , tās informācijas vētība 0 .
Rajah
Nu, kam vēl ir blogi un mājaslapas?
Fox: Notepad ir kolektīvs plašsaziņas līdzeklis nevis privātlapa 🙂
un daudz citas drazas… nav jau laika savus hobijprodžektus bīdīt, naudu arī jāpelna.
veel piesviediisju sava religiozaa braalja vieteejos altaarus:
aamen :>
Līdzīgi kā Radio SWH – ar alu par dzīvi un sievietēm.
Preses relīzes