Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Ar Instant Boot BIOS – Windows starts 11 sekundēs
starp citu par auksto startu 15 sekundees es arii neticu :>
upd.
P.S. Starp citu aukstais starts tam MSI bija ap 15 sekundēm pirms uzliku pilno SQL serveri. Tagad kādas 20 sekundes…
P.P.S. tiko pārbaudīju – aukstais starts jau velkās kādu minūti…
tu zini, kas ir “lauku” kilometrs? :>
izskataas, ka jaa, mhhhh
sjobriid klabinu no (tadammm!) omnibook xe3, kuram aukstais xp starts ir 42 sekundes :>
tikko notesteeju…
Omnibook xe3 – 42 sekundes – labs rezultāts.
Tu domā, ka es lasīt nemāku?
ne tā tas bij’ domāts 😀
bubuntū tā ir mācējis arī bez superbiosa.
Kas tad Tev pa Ubuntu? 😀
Man Jjaunty diezgan ilgi slēdzas iekšā.
Tiesa, jaunais Karmic beta (uz virtuālās mašīnas) uzvedās līdzīgi kā Windows augstāk redzamajā video (tikai ne no hdd, nevis ssd).
😀
Pieļauju, ka ar normālu disku (SSD) laiks samazinātos pa dažām sekundēm. 🙂
Re kur Jaunty ar diezgan nesakārtotu startupu. [img]
+ jāpierēķina dažas sekundes BIOSam.
Pēc optimizēšanas (ja to vispār gribēšu darīt, jo drīz karmic iznāks,) iemetīšu nākamo bildi un tad varēs salīdzināt.
P.S. Nu pa laikam arī parasto ON & OFF
P.S. Starp citu aukstais starts tam MSI bija ap 15 sekundēm
prasts laptops ar XP un 5400rpm cietni to visu izdara 30..40 sekundēs. Ko tur tik ilgi var darīt portatīvais ar SSD? 0_o
Esmu dancinājis 7 Ultimate un tikai, tāpēc, iespējams, nezinu, tomēr pamanīju, ka, startējoties vindai, redzams zaļais progress-bar a-la Vista, nevis W7 “lodziņu” animācija. Kas tas par W7?
Boot animāciju var nojāt lietojot atjaunošanas tūļus , piemēram tev ir w7 un tu gribu dual būt ar wxp , tad pēc xp ieinstalēšanas tev w7 uz brīdi būs pazudis :> Lietojot tūļus abas reizes man animācija nomainījās uz vistas
11 sekundes priekš portatīvā ir pārāk lēni, džekiem vēl jāpiestrādā…
(..)
P.P.S. tiko pārbaudīju – aukstais starts jau velkās kādu minūti… SQL laikam startējoties kaut ko dara…
Tev ir talants.
🙂
11 sekundes priekš portatīvā ir pārāk lēni, džekiem vēl jāpiestrādā…
Priekš ob1 ir loģiski – viņš ir pieradis nospiežot Power pogu, uzreiz tai pašā sekundes simtdaļā atveras pilnīgi lietojams desktops 😀 Tad lai viņš pats pamēģina uztaisīt ātrāk.
Gribat pakasīties? ok, vakarā paņemšu vīnu un uz priekšu…
😀
Bļin, es tak teicu, ka mans kompis ieslēdzas 5 sekundēs.
Gribat pakasīties? ok, vakarā paņemšu vīnu un uz priekšu…
😀
Tev vēl jāpiestrādā, vecīt. Mans ieslēdzas kādās 2 sekundēs.
Preses relīzes