Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Ar ko aizstāt termopastu?
Starp citu, mans bijušais kursa biedrs reiz padzīvoja uzīslaicīgi
Vispār atkarīgs no proča. Kaut kādus netburst inteļus varētu palietot arī vispār bez termopastas – IHS siltumu sadalītu pietiekami lielā virsmā un netburstam ir tukšās taktis ja temp uzlido pārāk augstu 😀
tas tiesa. vecs 600MHz intelis kādu pusgadu tika darbināts kā servers ne tikai bez termopastas, bet arī bez proča ventilatora, un to nekāpa augstāk par 30Co.
Nu absolūti nekas, kas ir uz ūdens bāzes, par aizstājēju neder. Pietiek mazliet sākt žūt, un termokontakts pazūd. Tāpēc jau termopastas taisa uz silikona bāzes, jo nežūst.
Tāpēc jau termopastas taisa uz silikona bāzes, jo nežūst.
pamatiigs fail…
normaalas termopastas jau uu ku sen nav silikonbaazeetas :>
keramika vai metaals..
Arctic Silver 5
* cienījams biedrs.
* vienkārši puisis ar savu pieredzi.
es neieteiktu tādu variantu, ja kaut kur būtu minēts, ka procesors tā rezultātā ir nosvilis. šajā topikā cik ir reālu piemēru, ka zobu pasta darbojas un cik – tādu, kas saka “man tā rezultātā nosvila”? m?
ja puisis nespēj sekot līdzi temperatūrām un mēģinās lietot uz ļoti karstoša procesora un bez ventilatora – nu piedodiet, brīnumus negaidiet.
Š itais vispār 😀
zobupasta ir labaaka kaa titan peleekais drankjis
Nu labi, es vēl piekristu, ka kāds ieteiktu lietot tos aizstājējus, lai uz pāris minūtēm notestētu proci. Padomijas laika zobupastas bija ar lielu minerālu īpatsvaru, piem. Pomorin – tā kaut cik varētu aizvadīt siltumu. Par Bļed-a-med ne sarūsējušu santīmu nedodu 😀
un vispār man tas bija tīri teorētisks jautājums.
tātad viss ir skaidrs esmu tagad iepircis termopastas krājumus līdz pastardienai 😀
bet visā visumā paldies par atbildēm.
Preses relīzes