Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Ar phpb3 forumu
itka ka uztaisa tad daministratora panelii paraadas ka ir tada tema uztaisiita bet ka ieeju sava foruma tad tur ir tuks??
varbut kads kko zin vaj arii zin kaadu labu forumu ko varetu likt?
Problēmas ir tās, ka nav forumam un/vai kategorijai saliktas tiesības uz forumu/kategoriju.
Nu piemēram, vajag, lai “Register Users” būtu “Read Only”, vai “Normal”. 🙂 Pēc tam varēsi tiesības pārkopēt. 🙂 Ja vajag palīdzību, tad sazinies provāti. 🙂
Jā, protams. 🙂
Problēmas ir tās, ka nav forumam un/vai kategorijai saliktas tiesības uz forumu/kategoriju.
Nu piemēram, vajag, lai “Register Users” būtu “Read Only”, vai “Normal”. 🙂 Pēc tam varēsi tiesības pārkopēt. 🙂 Ja vajag palīdzību, tad sazinies provāti. 🙂
Es bik nesapratu!
Man ir taa ka es nevaru nevienu Lielo temu uztaisiit nu piemeeram Teema -Televizori-ieks admina panela es uztaisu temu -televizori-un paradas ka ir izveidota Lielaa tema televizori bet ka es ieeju savaa forumaa man neparadaas šāda tema bet ieks panela ir!
Sākim orginaala tema tikai ir un vinja var veidot gan new topic utt!
Tev vajag ieiet ACP (adminu apnelī), un veidojot forumu vai kategoriju nokopēt tiesības (permissions) no Your first forum / cat…
P.S. Wallaby, phpBB vispār bezmaksas 😀 Pārspēj to 😀
Tu īsti nesaproti… Ir tā… Diskusija – kā šī. Forums – kā Web veidošana un problēmas, kategorija – satur forumus.
Tev vajag ieiet ACP (adminu apnelī), un veidojot forumu vai kategoriju nokopēt tiesības (permissions) no Your first forum / cat…
P.S. Wallaby, phpBB vispār bezmaksas 😀 Pārspēj to 😀
OOOOOOO….
Liels paldies pateicoties tavaj bildiitei man aizgāja kas ir jadara!
Paldies Var Slegt ciet probleema atrisināta!
Varbut kadam ir kadi avoti kur var dabut Free web failus ko uzstadit uz sava PC(nevajag neko glaunu,krutu)bet tiiri savaam vajadzibam?
Kā Tu domā web failus? Frameworkus?
nezinu kaa lai to pasaka!
nu piem Ir tada spele MuOnline ka vinju taisa tad ir arii majaslapa un tur ir faili ko nokonfigureejot tu iegusti majas lapu bet es gribetu nevis MuOnline Ber tadu vienkaršu!nu ceru ka saprati manu domu!
tam mu ir faili ko ieliec piem xampp nokonfiguree un tad ej uz internetu localhost/install utt!nu kka taa!
kip taa lai es taj sava lapele varetu uztaisiit tur piem zinjas,wideo,bildes,forums,citas noderiigas lietas utt nu ceru ka saprati manu Domu!
Tos sauc CMS (Content managment system) vai arī frameworki… Nu jā…
Vislabākie ir “e107”, “php-fusion”. Forumiem – “phpBB”. Trakeriem – “TBDev”.
Ar cms gandriz neka kopīga
Nu jā, to info es smēlos no šī topika.
+ Joomla arī labs, arī wordpress.
Atkarīgs no tā, ko tieši gribi.
Š eit ir ļoti daudz bezmaksas –
Starp citu, saita nosaukumā ir CMS. Ne nuezinu. Tikai priecāšos par pareizo info par to.
Preses relīzes