Ðльтернативные пакеты Ð´Ð»Ñ Ð¸Ð·Ð¼ÐµÐ½ÐµÐ½Ð¸Ñ Ð³Ñ€Ð°Ñ„Ð¸Ñ‡ÐµÑкого ÑÑ‚Ð¸Ð»Ñ Ð¾Ñ„Ð¾Ñ€Ð¼Ð»ÐµÐ½Ð¸Ñ Ð¸Ð½Ñ‚ÐµÑ€Ñ„ÐµÐ¹Ñа операционных ÑиÑтем Windows вÑегда вызывали повышенный Ð¸Ð½Ñ‚ÐµÑ€ÐµÑ Ñƒ пользователей, Ñ ÑƒÑ‡ÐµÑ‚Ð¾Ð¼ практичеÑки незначительных отличий в диапазоне от Windows 98 до Windows XP. Такие Ñ€ÐµÑˆÐµÐ½Ð¸Ñ ÐºÐ°Ðº Vista Transformation Pack и Seven Transformation Pack, наверное, Ñамые популÑрные. Однако в данном Ñлучае речь пойдет об альтернативе, а именно Windows 7 Tranformatin Pack Ð´Ð»Ñ Ubuntu.
Да, да, Ñто графичеÑÐºÐ°Ñ Ñ‚ÐµÐ¼Ð° Ð¾Ñ„Ð¾Ñ€Ð¼Ð»ÐµÐ½Ð¸Ñ Ð´Ð»Ñ Ð¸Ð·Ð²ÐµÑтной Linux-ÑиÑтемы. Она включает в ÑÐµÐ±Ñ Ñ‚ÐµÐ¼Ñƒ Ð´Ð»Ñ Ð³Ñ€Ð°Ñ„Ð¸Ñ‡ÐµÑкого менеджера Gnome, иконки, Ñтиль Ð¾Ñ„Ð¾Ñ€Ð¼Ð»ÐµÐ½Ð¸Ñ Ð¾ÐºÐ¾Ð½, фон рабочего Ñтола и панелей, курÑоры и графику меню, которое Ñимулирует извеÑтный «ПуÑк». Ð”Ð»Ñ Ð±Ð¾Ð»ÐµÐµ Ñффектного вида, тема иÑпользует трехмерные Ñффекты Compiz Fusion. ЕÑтеÑтвенно ее поÑвление было заранее Ñпланировано и «приурочено» к официальному релизу операционной ÑиÑтемы Windows 7.
Скачать можно Ñ
Izmēģināju.. Diezgan gļukaina tēma.
+1. Laikam, ne tikai izskatu imitē 🙂
Ja es lietotu Ubuntu, tad pavisam noteikti negribētu mainīt defaulto tēmu – nav ne kādas vainas.
Aldi, tur ir jābūt īpaši blondai sekretārei, lai neatšķirtu OOo no MSO, ghh..
Diez kāpēc? Ja īpaši piestrādā pie themēm, ikonām un dažiem citiem aspektiem, arī “normāls lietotājs” nepamanīs, ja neskaita ielādes pašu sākumu, ko laikam problemātiski nomaskēt. Ar “normāls lietotājs” saprast end jūzeri kurš ar sistēmas konfigurācijas izmaiņām nenodarbojas
Par tēmu – kam tā theme ir domāta – gnomam?
Nesaki vis, Staļin, manā praksē ir gadījums, kad pat admins nespēj atšķirt XP no Linux. 😀
Nav tālu jāiet.. Man pašam ir bijis līdzīgi. Sēžu pie linuxa, pēkšņi man zvana cilvēks un prasa, kā un kur nomainīt kaut ko (neatceros precīzi, ko prasīja). No galvas neatcerējos precīzu ceļu un sāku stāstīt ceļu, kā tas sameklējams iekš gnomes (jo pats ar peli gaaju pa to ceļu). 😀 Pēc tam tikai atčoknījos, ka viņam galīgi nesanāk savā windā neko tādu atrast. 🙂
msh. Jš, gnomam… tīri precīzi uztaisīta (bet tomēr vistai līdzīgāka), tikai šur tur izlec gļuki un nākas iet un manuāli mainīt, ja gribi visu labi saskatīt. 🙂 Es gan izvēlējos palikt pie standarta.
Izmēģināju.. Diezgan gļukaina tēma.
+1. Laikam, ne tikai izskatu imitē 🙂
Tikai nevajaga 🙂
Nafig viss ir krievu valodā ? Kas, mēs te staļinu godājam ?
Tev manu vārdu būs ar lielo burtu rakstīt, товарищ.
WerNeo ja man būtu jāizvēlas starp gnomu ar noklusēto themi un šitādu, es izvēlētos šitādu 😀
Vot vārgam kompim ar apgraizītu XP noimitēt Win7 GUI – tas jau interesantāk.
Sevenmizer ir perspektīvs šim nolūkam, nepatērē papildus resursus, tik patreizējā 1.1 versija vēl nepilnīga.
Preses relīzes