Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Ar Windows 7 jau nopelnīti 1,5 miljardi $
Sanācis interesants tirgus kuriozs: Microsoft peļņa krīzes ietekmē ir nokritusies par 14%, bet kompānijas akciju dividendes pieaugušas par 8%.
Par Windows 7 mazumtirdzniecību – kastīšu versijām – piepildījušās vispārdrošākās prognozes. Pat pirātu lielvalstī
Nopelnīt 1.5G$ uz kļūdu labojumu Vistai!
🙂
Hmm, tas tikai nozīmē, ka lameru skaits aug pa exponenti… 🙁
Kruts mārketings!
Nopelnīt 1.5G$ uz kļūdu labojumu Vistai!
🙂
Hmm, tas tikai nozīmē, ka lameru skaits aug pa exponenti… 🙁
Būsim tomēr godīgi. Win 7 nav TIKAI izlabota Vista. Protams, tā ir būvēta uz Vistas pamatiem, bet kas gan tur slikts. Apple jau cik jaunas OS ir izlaidis uz viena un tā paša pamata.
Vai tad tavuprāt visiem vajadzēja joprojām sēdēt pie tā antīkā XP?
Lai peļņu investē 64 bit un 128 bit arhitektūras attīstībai 🙂 un protams, maznodrošinātajiem cilvēkiem
Priekš kam tev to 128 bitu arhitektūru? Ar 64 bitiem tev pietiks vēl ilgam laikam!
P.S. Tavam parakstam piekrītu par 100%.
Antīkā XP? 1000 gadu vecā XP? vai varbūt vairāk kā 1000 gadu vecā XP? Paskaidro, Eudoxus.
P.S. Tavam parakstam piekrītu par 100%.
Man šķiet, ka 8 gadi priekš OS ir ļoti daudz. Prasības (arī drošības, ja kas) tik strauji mainās, ka tas, kurš sēž uz XP ir pats savu problēmu vaininieks. Skaidrs, ka šajā gadījumā nerunāju par tevi, jo tu ar savām problēmām viegli tiksi galā, bet datorus lieto daudzi cilvēki.
1) Nav beigušies XP laiki, nav. Es strādāju medicīnas nozarē, kur nepieciešama maksimāla stabilitāte. Vista ir mirusi, w7 vēl pārāk jēls. Vienīgā izeja – XP. Vēl vismaz gadu, bet domāju, ka 2 gadus.
2) Ja kas, Vista ir ātrāka par XP lielākai daļai uzdevumu. Un es māku pacelt arī Vistu. un domāju, ka w7 arī celšanā neradīs problēmas.
Nav runa par to ko es māku vai nemāku, iet runa par stabilu OS. Un XP šobrīd ir stabilākā.
Es netaisos te teikt, ka w7 suck. Nezinu. Neesmu mēģinājis. Pamēģināšu – uzcepšu rakstu.
XP ziedu laiki ir beigušies, XP bija lieliska OS, kuru cilvēki lietoja gandrīz 10 gadus.
Bet laiki iet, tehnoloģijas, gan dzelžu, gan softa ziņā lido uz priekšu, un neviena ob1mitizācija tur neko nevarēs līdzēt. 🙂
Tiesa gan – XP vēl kādus gadus tiks lietots vājākos un vecākos datoros
😀
Lai nu kā, ja ņemam modernu datoru, tad W7 saliks XP labāk strādājot ar lielāku RAM, DX11 supportu, kā arī to, ka bez jebkādas optimizācijas Win7 palaiž tikai nepieciešamos servisus un tad kad, tie ir vajadzīgi. Ganjau vēl ko varētu uzskaitīt, bet pats tik dziļi izbūris neesmu to zvēru.
P.S Es jau zinu, ka ar ob1 nav jēga strīdēties par šito lietu. 😀
/viņš ir apmāts ar XP ob1mitizāciju/
Ne visiem tas ir vajadzīgs, pat lielākai daļai advancēto lietotāju pietiek ar virspusējām pielāgošanām.
Es tev iesaku ķerties klāt Win7, to vismaz būtu vērts kost cauri un pieoptimizēt, kas vēl optimizējams. 🙂
Būsim tomēr godīgi. Win 7 nav TIKAI izlabota Vista. Protams, tā ir būvēta uz Vistas pamatiem, bet kas gan tur slikts. Apple jau cik jaunas OS ir izlaidis uz viena un tā paša pamata.
Vai tad tavuprāt visiem vajadzēja joprojām sēdēt pie tā antīkā XP?
Ej nu ej, kas tad tur vēl ir tāds tik ļoti īpašs?
Winxp ir aizvēsturisks jau vismaz pēdējo piecgadi, bet tāda nu ir tā maikrosofta politika – slaukt tos muļķus, kas pērk maikrosofta sviestus, līdz galam.
Kas tev nepatīk ābola mac os? Pie tā ka bāzēts uz bezdes, attiecīgi arī attīstās – evolūcija nevis kā maikrosoftam – hvz kas, bet maikrosofts to parasti pasniedz kā revolūciju 😀
Preses relīzes