Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › ārējais disku rakstītājs
Bet pa gadiem datorā ir sakrājušās daudzas bildes, video un kaut kā atmiņa sāk trūkt 🙂 Tad nu es negribu bāzt pašā datorā iekšā disku rakstītāju, bet gan labāk dabūt ārējo disku rakstītāju. Man ir tāds jautājums: kur tādu var dabūt? Man vajadzētu tādu, es pat neiznu, kā tas saucas – tādu, kurš sarakstītu bildes diskos, lai pēc tam tās varētu ielikt DVD aparātā un pa TV aplūkot vai ielikt datorā pēc tam atpakaļ.
Un cik tāds apmēram maksā?
Paldies.
Vai vienkārši visu i-neta veikalu piedāvājums:
1)
a) Ja jaunais PC atbalsta IDE savienojumu.
b) Ja neatbalsta, tad kaut kas šāds:
=>
—-
2)
Š is variants būtu izdevīgs, jo tajā kastītē varēsi likt jebkuru cieto disku iekšā (atkaribā – kādu savienojumu atbalsta tava kastīte – SATA/IDE {pērc sev vajadzīgo – tavā gadījumā noteikti IDE] un izmnatot kā ārējo cieto disku, lai pārvadātu datus vai kā ārējo atmiņu.
Š ī kastīte maksā apmēram +/- 20LS
—-
3)
—-
4)
Š eit mans raksts par HDD Box:
latkowsky ko tu te āksties, kādā sakarā ārējais, nevis iekšējais? Jo ārējais ir dārgāks, vairāk maisīsies pa kājām un būs lēnāks kā arī vēl citas problēmas un neērtības? 🙂
Patiešām- ja vajag apm. 2x gadā rakstīt diskus – varbūt tiešām labāk noņemt vāku, piespraust standarta rakstīkli par ~15 Ls, un pēc rakstīšanas novākt?
Preses relīzes