Arī Google grib taisīt Android viedpulksteni

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Arī Google grib taisīt Android viedpulksteni

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 18 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kā padzirdējuši baumas par Apple iWatch, tā visiem pēkšņi savajadzējies tādu gadžetu. Kā ziņo pirmavots The Financial Times, bez Samsung arī nu Google strādā pie tāda. Viedpulksteni izstrādā nevis slavenā “X lab” laboratorija, kas noņemas ar Google Glass brillēm, bet gan parastā Android izstrādes struktūrvienība. Tas norāda, ka uz pulksteni Mountain View kantoris neliek ne tuvu tik lielas cerības, kā uz brillēm.

Iepriekšējās patentiestrādes gan Googlei ir. Jau 2011. gadā tika saņemts patents ierīcei, kas atgādina pulksteni ar atvāžamu displeju. Maz ticams, ka Google pie šā patenta atgriezīsies. Ticamāka ir Googlei piederošās Motorolas “fitnesa trenera” MOTOACTV tālāka attīstība, ņemot vērā to, ko ierīce jau darbojas ar Android.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_moto_2.jpg[/img]

LooNeY
    Participant

Mja… google un citas kompānijas negrib riskēt un investēt izpētei, izražošanai u.t.t. nez cik milj. $ uz ko tādu jaunu jo var būt, ka produkts nevienam neieinteresēs… Apple nauda no viņu zombijiem ir pilna dirsa un šī firma nebaidās ja būs kādi zaudejumi( 😀 jo vienmēr var atgūt uztaisot ”jaunu” iphone vai ipad uzlabojumversiju pieliekot ‘s’ aiz cipara un tad visi zombiji pār galvu un kaklu skrien pirkt) un uztaisa ko šādu…. beigās sanāk ka prece ir pieprasīta un uzreiz arī pārējās kompānijas sāk kopēt un taisa savus revolicionāros ražojumus….

Diezgan stūlbi ja ta padomā – visu taisa lai tikai mūs padarītu nabadzīgakus nevis priekš mūsu realā prieka!….

P.S. Kursabiedrs nopirka kkādu nike lakam sitādu pulksteni kurš strādā kopa ar andri…. paskatījos…. nez priekškam tērēt 110LS priekš tādas totalākās muļķības….. Pakrutojās 2 nedēļas un kopš tās nedēļas vairs neesmu redzejis vairs viņam uz rokas viņu…. 😉 Jēdzīgi nauda izmesta vējā… par prastu digitalo pulksteni ar kuru var pārslēgt dziesmas uz telefona bez vadiem….

natolv
    Participant

Kkā stulbi sanāk. Piem. Sony savu Smart Watch( https://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/smartwatch/ ) izlaida pirms >1 gada. Bet līdz ko Apple izdomā ko tādu, tad visi uzreiz izdomāja uzcept Smart Watch. Vismaz spilgti var redzēt, kas diktē noteikumus gadžetu tirgu…

ruukjis
    Participant

Hehe, es Apple vietā darītu tā – izlaistu kaut kādā mazā tirāžā, piemēram, 10k gabalu šo pulksteņu. Tad pagaidītu kad Samsungs, Google un visi pārējie masveidā izlaiž savu brīnumus un TAD sakļi paziņotu, ka tā lieta nerullē ir nestilīga un produktu nokancelētu un visbeidzot izlaistu kaut ko pilnīgi citu un nereklamētu, nu kaut vai kafijas automātu ar iOS, un pašapmierināti vērotu kā tirgus uzmet kūleni. 🙂

Garinsh
    Participant

Aprakstītās fīčas tieši tas, ko man vajag. Skriet vai mīties ar HTC One X dēli rokā ir visai neērti, pluss vienmēr pastiprināta uzmanība jāpievērš tam, lai nenokrīt uz zemes un neaiziet pie dieviem. Š āda tipa gadžets līdz 100Ls robežai ir pavisam pieņemama alternatīva komforta līmeņa celšanai.

bluebird
    Participant

Nuuuu… es domāju, ka gluži tā nenotiek – viens paziņo par jauna produkta ražošanu, tā visi pēkšņi no zila gaisa uzliek galdā produktu nošpikojot no cita.

Domāju, ka visi klusiņām kaut ko rušinās un “savējie” (lielie konkurenti) jau zina, kas notiek otra lauciņā. Tikai varbūt ne detaļās.

Š oreiz var būt situācija, kad Apple pirmais paziņoja un pārējie izmanto situāciju, ka par to runā netā – nopublicēja arī savus plānus. Lai viņiem arī iespēja daļu sabiedrības uzmanību laupīt. 🙂

LooNeY
    Participant

Nuuuu ta tagad mega jautajums – priekškam tev tas One X dēlis vajadzīgs ja viņš tev nav ērts??? Ir ļoti dadz labi vidējās klases viedtālruņi kuri ir daudz lētāki ir ērti(nav pārāk lieli) gan pietiekoši spēcīgi un funkcijas veic TIKPAT labi… Vai tu arī esi vēlviens zombētais – ķip tapēc ka flagmenis tapēc jāpērk! Pilnīgi neskatoties cik ērts savā dzīvē tāds telefons ir, galvenais ka ‘flagmenis’ un ‘dārgs’ jo tas visu nosaka dzīvē…… Pats sarežģī sev dzīvi nopērkot tādu kluci un tad vēl par tāda paša telefona summu iztērē naudu visādiem gadžetiem lai savu dzīvi ar kluci atvieglotu….

Man nav ko teikt par mūsdienu cilvēkiem… Laikam reklāmas tiesām dara savu un skalo cilvēku smadzenes gribot negribot….

Kon
    Participant

īstenībā plus 1

, ja galīgi nevar normālu telefonu, tad gan jau ar hands free var lieliski operēt minoties/skrienot

un vsp .. velojakām/krekliem ir kabatas mugurpusē, bet kur liec telefonu skrienot?

nhojder
    Participant

Un Apple jau gatavo tiesas prāvas… 😀

Garinsh
    Participant

Pirms tam nenopirku flagmani un nācās izjust uz paša ādas, kā ir kad ražotājs vairs nedod OS atjauninājumus un arvien vairāk aplikāciju nav iespējams palaist, pluss ekrāna izmēri ērtai interneta pārlūkošanai nebija piemēroti. Protams, tolaik ar to visu bija krietni švakāk, nekā patreiz, bet biju ar mieru piemaksāt par komfortu. Stils un viss tas pārējais sūds man pie kājas.

Š oreiz gan ņēmu flagmani primāri Android aplikāciju izstrādei, bet lai arī kalpotu ilgu laiku. Bez fiziskajām aktivitātēm visādi citādi telefons ir lielisks un mani apmierina. It īpaši patīkami patērēt informāciju, kad neesmu mājās pie PC.

Manam sporta apģērbam nav kabatu un neuzskatu, ka man tagad jāizmet nauda, lai tiktu pie lupatām ar kabatām telefoniem, pluss krītot risks izšķaidīt telefonu nemazinās (esmu iecienījis bezceļu maršrutus). UN (!!111oneone) neviens telefons tev nepiedāvā sirds ritma monitoringu.

Bij doma atsevišķu sirds ritma pieskatītāju iegādāties, ko sajūgt ar One X, bet kāpēc man to darīt, ja drīz vien būs pieejama krietni funkcionālāka ierīce

EDIT: Ne viss, kas tev ir nelietojams, arī citiem tāds ir. Open your fucking mind!

msh
    Participant

Tev skrienot vajag kaut kādas jaunākās programmas un neta pārlūkošanu? 😀 Ja akurāt vajag aizbāzt ausis lai nedzirdētu kas notiek apkārt un zem kaut kā paskrietu – tam ir domāti visādi jauki, mazi mūzikas atskaņotāji, hoķ vecie nano īpodi, kurus var rockboxēt un kuriem, vismaz ačgārnās salas mārciņu veikalos lieliski varēja nopirkt pie rokas piesprādzējamu maciņu. Par nepieciešamību novērot sirdsdarbību nestrīdēšos, varbūt tu jau esi iedzīvojies kādā kaitē, kuras rezultātā skrienot var atstiept pedāļus, kaut gan tad jāprasa kāpēc vispār jāskrien 🙂

Crow
    Participant
    Garinsh
    Participant

Man vajag GPS tracker`i priekš Endomondo aplikācijas un sirds ritma monitoringu, ko konkrētais gadžets piedāvā mazā un ērtā formā (nav man jāpērk atsevišķi heart rate gadžets, ko sajūgt ar telefonu). Nanopodi piedāvā tikai mūziku, kam man ir dažādas alternatīvas gadu gaitā iekrājušās. Bet sirdi pieskatīt nepieciešams vien tādēļ, lai korekti sabalansētu aktivitātes tā, lai panāktu vēlamo rezultātu. No sirds ritma atkarīgs tieši tas vai vairāk dedzina taukus, vai audzē muskuļus. Plus, maksimālists manī mēdz stipri pārspīlēt ar slodzi minoties, ko bez sirds ritma gadžeta nepamanu.

Railman
    Participant

Lūk priekš kam vienkāršam pulstenim ,kurš domats ,lai viegli darbotos ar laiku – nepieciešams tik stulbas funkcijas.

Kas būs nākošais? Elektroplīts ar Android/iOS operētajsistēmām ,lai būtu ko darīt ,kamēr gatavo?

Crow
    Participant
    Garinsh
    Participant

Priekš kam telefonam, kurš domāts, lai piezvanītu, vajag fotokameru, interneta pieslēgumu, akselometru, GPS, utt… Stulbas funkcijas, ne?

Š is ir no sērijas – turi muti un nerunā muļķības, ja nesaproti vai atsakies saprast.

signezz
    Participant

Š ie https://regnal.lv/izsmalcinats-pulkstenis-ka-vizitkarte/”>pulksteņi> ir savairojušies uz katra stūra….ar pilnīgi bezjēdzīgu funkcionalitāti. Kaitinoši….

Aldis
    Participant

To pašu es varu teikt arī par spameriem… offtopika kūlējiem… nesaskaņotas reklāmas veicējiem… idiotiom.. un 2 gadus vecu topiku uzcēlējiem… :>

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 18 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā