Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Arī Google grib taisīt Android viedpulksteni
Mountain View kantoris
Iepriekšējās patentiestrādes gan Googlei ir. Jau 2011. gadā tika saņemts patents ierīceiMOTOACTV
Diezgan stūlbi ja ta padomā – visu taisa lai tikai mūs padarītu nabadzīgakus nevis priekš mūsu realā prieka!….
P.S. Kursabiedrs nopirka kkādu nike lakam sitādu pulksteni kurš strādā kopa ar andri…. paskatījos…. nez priekškam tērēt 110LS priekš tādas totalākās muļķības….. Pakrutojās 2 nedēļas un kopš tās nedēļas vairs neesmu redzejis vairs viņam uz rokas viņu…. 😉 Jēdzīgi nauda izmesta vējā… par prastu digitalo pulksteni ar kuru var pārslēgt dziesmas uz telefona bez vadiem….
Domāju, ka visi klusiņām kaut ko rušinās un “savējie” (lielie konkurenti) jau zina, kas notiek otra lauciņā. Tikai varbūt ne detaļās.
Š oreiz var būt situācija, kad Apple pirmais paziņoja un pārējie izmanto situāciju, ka par to runā netā – nopublicēja arī savus plānus. Lai viņiem arī iespēja daļu sabiedrības uzmanību laupīt. 🙂
Man nav ko teikt par mūsdienu cilvēkiem… Laikam reklāmas tiesām dara savu un skalo cilvēku smadzenes gribot negribot….
, ja galīgi nevar normālu telefonu, tad gan jau ar hands free var lieliski operēt minoties/skrienot
un vsp .. velojakām/krekliem ir kabatas mugurpusē, bet kur liec telefonu skrienot?
Š oreiz gan ņēmu flagmani primāri Android aplikāciju izstrādei, bet lai arī kalpotu ilgu laiku. Bez fiziskajām aktivitātēm visādi citādi telefons ir lielisks un mani apmierina. It īpaši patīkami patērēt informāciju, kad neesmu mājās pie PC.
Manam sporta apģērbam nav kabatu un neuzskatu, ka man tagad jāizmet nauda, lai tiktu pie lupatām ar kabatām telefoniem, pluss krītot risks izšķaidīt telefonu nemazinās (esmu iecienījis bezceļu maršrutus). UN (!!111oneone) neviens telefons tev nepiedāvā sirds ritma monitoringu.
Bij doma atsevišķu sirds ritma pieskatītāju iegādāties, ko sajūgt ar One X, bet kāpēc man to darīt, ja drīz vien būs pieejama krietni funkcionālāka ierīce
EDIT: Ne viss, kas tev ir nelietojams, arī citiem tāds ir. Open your fucking mind!
[email][email protected][img]
Kas būs nākošais? Elektroplīts ar Android/iOS operētajsistēmām ,lai būtu ko darīt ,kamēr gatavo?
Š is ir no sērijas – turi muti un nerunā muļķības, ja nesaproti vai atsakies saprast.
Preses relīzes