Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Arī pirātiskais Windows 7 saņems atjauninājumus!
Š eit
P.S.- pārmetums, par to ka pats nerakstu nelīdzēs. Fiziski nav laika. Pietiek laika lai uzdrukātu komentāru, kurš diemžēl kritizē tavu darbu.
Par rakstā minētiem faktiem: un tā būtu visa aizsardzība??? Es gan esmu pavisam ko citu lasījis – ka būs vairākpakāpju aizsardzība, resp. Windows 7 vispār nevarēs ieslēgt pēc 30 dienu termiņa. Uzlaužot 1 aizsardzību – vietā tūlīt būs nākamais līmenis. ne jau velti M$ vajadzēja patentus zagt…
Un vēl kas – beta un RC versijās šīs fīčas būšot atslēgtais, lai hakeri nevarētu savlaicīgi sagatavoties un veikt priekšdarbus 😀
Par rakstā minētiem faktiem: un tā būtu visa aizsardzība???
Raksts galvenokārt bija domāts par atjauninājumiem, jo par pārējo aizsardzības sistēmu daudziem jau bija zināms laiku iepriekš, bet par atjauninājumiem tika paziņots tikai pēdējās dienās. Tā pārējā aizsardzības sistēma ar 30 dienām, ja nemaldos bija jau Vistā, tāpēc nelikās jēga par to stāstīt. 🙂
Starp citu, spēlmaņu ciltij – arī slavenā windowsu nāve StarForce ir aplauzusies uz windows seven betām, tā kā var bez problēmām uzspēlēt tos spēļukus, kur uz xp vai vistas būtu krietni jāpačakarējas vai pat būtu neiespējami. 😀
Kāpēc nevar kritizēt, ja pats neraksta? Vai es nedrīkstu spriest arī par ēdiena kvalitāti, ja pats neesmu pavārs, vai es nedrīkstu novērtēt autoimašīnu, ja es neesmu to uztaisījis?
Tu vari droši kritizēt. Bet tās ir dažādas lietas, ja kritizē lasītājs vai administrācijas pārstāvis. No pēdējā es kaut ko konkrētāku sagaidu (papildinājumus vai norādes uz konkrētām kļūdām).
Atceros, ka kautkā IE laikam varēja ieslēgt kautkādus licenzes štruntus laikam lasīt, tālāk no tā open logu dabūju un tad jau aizgāju līdz explorer palaišanai, no sweat 🙂 Varbūt arī savādāk es to darīju, īsti neatceros, bet explorer zinu, ka palaidu un lietoju windowzi 🙂
Preses relīzes