Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Asāku vai maigāku, lielāku vai mazāku?
No savas puses varu teikt, ka Sultāna kebabā var baudīt īpašus, garšvielās ceptus fri-kartupeļus. Toties Hesburgerā mans favorīts ir kebabburgers. Toties, kam garšo kukurūza un sarkanie kāposti, tie var doties iekost Indiešu kebabu.
P.s. Izņemot Itāliju 😀
Strādāju, tā teikt, centra tuvumā. Sajutāmies varen izslāpuši un nospriedām, ka viens derēja. Pusstops tā nu bij iegādāts, bet kauko uzkost arī vajag. Nesen bij atvērusies pirmā McRītuve Brīvības pieminekļa tuvumā. Sūtām jaunāko no mūsu kopānijas pakaļ, lai atnes zaceni, i pie viena varēs jaunumu ieprovēt. Labi, šis atnes arī. FUJ, šitādu vilšanos!!! Vispār mēs bijām ne tikai izslāpuši, bet arī izsalkuši. Taču, kad beidzām, pāri palika tukšs pusstops un… trīs aizkosti miskastburgeri. Pēc tam šo ierītuves pasugu esmu izmantojis tikai vienu reizi, kad naktī Polijā tikai MacRītuvē varēja ar karti norēķināties, skaidru zlotu nebija, bet ēst gribējās nu zvērīgi. Un konstatēju, ka pirmais iespaids nav bijis maldīgs. VEEEĒ. To var saukt par dajebko, bet ēdiens tas nav.
Paštaisīta pica gan ņammm.
Ēdiens: Girosa grila mix
“Tastes like piss and flies…”
Makrītuve, horseburgeri u.c. jaunās pasaules brīnumi nesanāk pa ceļam, kur nu vēl augstākas un augstas klases iestādījumi. Narvesen sunis dažkārt, bet obligātoriski ar visu asāko, lai nerodas nepareizas idejas, ka ēdu kaut ko sakarīgu. Darba dienās galvenais, lai vēdergals netrokšņo skaļāk par cieto disku vai diviem.
Mājās – mājas delmasmaizes (jo īsts sviests nah besī, ka nevar nah uzsmērēt un arī divtik dārgāks, protams). Ja nav slinkums, tad delmas kārta tiek dubultota, izvēlēts gaļas produkts, virsū likti dažāda izmēra Maximas sieram līdzīgā produkta gabali (jo nah nogriezt to marmelādi nah ir neiespējami), bet kas īpaši labi izkūst – 5 minūtes uz AMD FX-8350… atvainojos, konvekcijas krāsnspodā – opā, mājas horseburgers gatavs! Tomātmērce, īsts tomāts, īsta salātlapa (nevis no papīra) pēc pieejamības un garastāvokļa. Sliktās kalorijas, holesterīns un radioaktīvais cēzijs – over 9000.
Subjektīvi labākā iestāde – Valmieras mēbeļu kombināta ēdnīca. Viss kā 90-tajos! Nemainītu visus jūsu fancypants restorānus (kuros neesmu bijis) pret vienkāršāko mājas ēdmaņu darba cilvēka garā (izņemot tur neiztrūkstošo apšaubāmas kvalitātes alkoholu un interesantas uzvedības celtniekus).
Neesmu mēģinājis, bet lasītas arī labas atsauksmes par Deli Snack.
Biroju tauta pamatā pārtiek no salātiņiem, kas netrūkst nevienā veikalā. Man darbā bezmaksas pusdienas kafejnīcā (!!!) “Martens”, tā kā jautājums nav aktuāls.
No šitiem kebab/pic-veidīgajiem es pats gatavoju mājas picas “a la Samurajs”, kas vienmēr ir izcilas 😀 Patērētais laiks = 20 min. kopā ar cepšanu. Varu padalīties receptēs, ja kādu interesē 🙂
Burgeri nesaista, sausa bezgaršīga figņa, kebabi savukārt izrais nelielu riebumu par to nezināmo saturu. No ātrkodas paliek tikai pica, bet es gan nesteigtos to saukt par fastfood 😀 Vismaz ne manā komplektācijā.
Checkout izskatās apmēram tā.
[spoil]Būvē savu Picu Pats! 24.32 LVL
Izmērs 45 cm
Mīkla Klasiskā 5.18 LVL
Siers 2x 3.96 LVL
Picas mērce 0.88 LVL
Š ķiņķis 3x 5.94 LVL
Desa 2x 3.96 LVL
Mozzarella siers 2x 1.76 LVL
Paprika 0.88 LVL
Tomāti 2x 1.76 LVL
Dilles 0.00 LVL
Zaļie lociņi 0.00 LVL
Sarkanie sīpoli 2x 0.00 LVL[/spoil]
Musu pilsētiņā Dobelē nav ātrās ieskrietuves, ir dažas kafeinīcas.
Labi ka nav fast food tad es un Wuu noteikti paliktu resni! XD
3 reiz esmu bijis Hesburgerā.
Latvijā komplekti ir garšīgāki un labāk / kārtīgāk salikti nekā Igaunijā.
1 reiz biju MCDonalds bet ieraugot to sasodīti daudz eļļu un taukus friškās un burgeros, tie man sasodīti sabojāja apetīti.
Labāk mūsu Latvju sviestiņmazīte! 🙂
Preses relīzes