Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › Asrock Fatal1ty Z77 Performance?
Tātad komplektēju datoru un gribu zinat jūsu viedokili par šo MB 1-” Asrock Fatal1ty Z77 Performance ”
PROCIS bus i7-3770k. Tākā navdas nav žēl proča dzesešanas sistēmai domāju pirkt šo 2-”Corsair Hydro Seriesâ„¢ H100 CPU Cooler” ,vai efekts būs liels ar šo dzesēšanas sistēmu?
1-
2-
Paldies jau ieprieks.
Konkrēti par šo Asrock plati atsauksmes ir labas, bet Asrock paliek Asrock – zīmols, kas ir izcēlies ar nesevišķi kvalitatīvām precēm.
Nav jau ta, ka galīgi ne kadu ierobežojumu!
Aka ir ar to cpu dzesi ir droša nevar sanākt nekadu kibeļu?
lai cpu dzese netraucetu .
Tev mierīgi pietiks ar pat ar Cooler Master Hyper 212. Un ietaupīsi naudu varēsi nopirkt konfektes vai noīrēt kādu prostitūtu, tā tev iemācīs daudz lietderīgākas lietas kā kompju svilināšanu. 🙂
Kas attiecas uz tēmu, bet vai tad asrock ir slikta firma ,lasiju thg.ru tur nekas slikts par fatality mātesplatēm nebija rakstīts.
Man ar stock dzesi 2.8 procis “griežas” ~3.2, temperatūra kasties iekšienē pat vasarā nepārsniedz 35-40 grādus pēc Celsija un papildus nav neviena kūlera, tik tas, kas baroklim.
Man ir Chieftec Bravo korpuss ar gaisa filtru kuram priekšā nav ventilators, ir viens aizmugurē un barošanas bloka ventilators .
Pa tēmu, kā jau teicu par šo konkrētu Asrock modeli cilvēki atsuacās labi, bet kopumā brends Asrock neiedvešs uzticību, parasti tiek asociēts ar mazbudžeta/nekvalitatīvām precēm.
Par oveklokošanu, ja taisies operēt nominālās voltāžas robežās, tad tev nevajag nekādu super dzesi, Cooler Master dzesekļi (skatīt Willis ieteikto linku) derēs atliektiem galiem.
Ja domā dzīt virs nominālās voltāžas, respektīvi celt arī voltāžu (ko es iesācējiem neiesaku darīt), tad tev drīzāk jāpiedomā pie pareizi ventilētas kastes, lai tiktu labi dzesēti arī tilti (čipsets).
RAM dzesēšana ir mārketinga triks, TAS NAV VAJADZĪGS.
Tevis izvēlētā ūdensdzese arī ir mārketinga triks, pēc testu rezultātiem tā ir krietni aiz manis ieteiktajiem gaisa dzesekļiem un krietni dārgāka, turklāt ūdensdzese lielais mīnuss ir tas, ka tā nedzesē blakusesošās komponentes nemaz, jo ventilātori ir ārpus korpusa.
Bet,kas attiecas uz tēmu, ņemšu vērā un lišu vien parasto dzesi nevis ūdens ,es ceru tā cooler master dzese ir klusa ,jo citeriz kompis strādā cauru nakti,matesplati tomēr vien ņemšu asrock fatality,tās nekvalitatīvās MB laikam bija asrock pašos pirmsakumos tāpēc arī cilvēkos ir iegājis stereotips ka visas lūst un nav kvalitatīvas.Bet runājot vēl par dzesi šo būtu vērts ņemt ,vai tikai naudas izsviešana ”Noctua NH-D14” itkā jau raksta ka laba un klusa .
Arī ja kastē trūkst vietas, detaļas silst daudz vairāk, tāpat putekļiem aizaudzis baroklis vai videokarte ietekmē kopējo ainu.
Nu ja jau ventilators uzņem apgriezienus, ar temperatūrām nebūs gan viss kārtībā.
Tu jau esi izlasījis to ko gribēji izlasīt .
Noctua ir vieni no top dzesētājiem, ja ir tiešām baigā interese par supercooleriem te būs čarts
Bet es tomēr paņemtu lētāku cooleri, bet dārgāku plati Asus vai Gigabyte.
=>Aoma
Ar tiem Intel stock cooleriem ir tā kā paveicas – man ir bijuši brīnišķīgas kastes, kur viss strādā kā pulkstenis un man ir bijušas kastes, kur tam stock coolerim plastmas kājas vienkārši nepiespiež cooleri pietiekoši cieši pie proča un tad ir variants, par ko Willis raksta.
Bet es tomēr paņemtu lētāku cooleri, bet dārgāku plati Asus vai Gigabyte.
un kadu MB varetu ieteikt to labako ,jo pats Es tomēr vēl 100% nēsmu pārliecināts kadu ņemt.
Tevis izvēlētajam roķim navarotu gana, bet arī tas nedaudz atbaida, jo tie saliktie brīnumi, ar 2 veidu atmiņām utml., kas šiem kādreiz nāca, tieši arī radīja visvairāk problēmu un atteikumu.
Preses relīzes