Esmu saskāries ar Asus eec portatīvo datoru.
Kad tas nonāca manās rokās, tam bija formatēts cietais disks.
Ieinstalējot atpakaļ winXP sistēmu, es nevaru viņam uzlikt orģinālo atslēgu, kas arī ir galvenā problēma.
Jautājums ir: 1) Vai izmantojot orģinālo winXP disku būs izmaiņas.
2) Cik lasīju, pastāv kkāds CD tam laptopam….
Pieminēšu, ka instalācija notiek caur USB/USB-CDROM.
Varbūt kāds ir saskāries ar Asus eec problēmām.
Vispār jāskatās kāds tev tas Asus EEE modelis ir. Viens no pirmajiem, vai kāds?
Autoram: cik noprotu recovery partīcijas vairs naff? Tad Tev vajadzēja instalēt OEM versiju tieši priekš eeepc. Tā kā oriģinālais key ir, pameklē pašu sistēmu pirātu līča piekrastē, tipa:
P.S. Es tai eeeškai uzliktu šo te
Tomēr problēma pastāv vēljoprojām ar winXP pārinstalēšanu:
1) Formatējot cieto disku pirms instalācijas (FAT vai NTFS) tas vienalga neļauj instalēt WinXP.
2) Tas uzmet “The disk may be damaged…” “You must select a different particion for WinXP…”
Tici man uzmet vispirms kkādu linux virsū uz tā Asus eee, noformatē visu hdd, kā 1 partition,pēc tam met virsū to xp un viss aizies !!!!
Tātad sanāk, ja instalēju WinXp, tad cietais ir, bet neinstalē, bet no linuxa live cd nemaz neparāda /mnt ka būtu vispār tāds hdd…
Ak jā, skatos, citiem maziem modeļiem tomēr tas DVD ir.
Izdari tā: atvelc
Priekš XP mēģini
P.S. Tikko iedomājos – Tev vispār no USB-flash tas Asus būtojas? BIOSā hārdu redzi? Vispār, grūti pateikt neklātienē.
1)No USB bootojas, viss aiziet!
2)Biosā HDD ar eksistē.
1) Caur USB boot uzinstalēju linux mint 10 32bit viss aizgāja.
2) Mēģināju pēc tam instalēt atkārtoti WinXP, bet tāpat nekas nesanāca.
3) Tātad atstāju linuxu ar visiem brīvajiem kodiem un nav nekādas vainas.
P.S. Vienīgais jautājums palika neatrisināts: Kapēc nevarēja uz Asus eee 900 uzinstalēt WinXp…? Ja kādam ir brīvs laiks, tad var paekspermentēt un pastāstīt kā lai to izdara!!! 🙂
Paldies visiem, kas dalījās ar priekšlikumiem šajā jautājumā! 😉
Preses relīzes