Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › ASV gatavojas izķert visus "filmu pirātus"
The Hollywood Reporter raksta, ka šīs civillietas ir “eksperimentālas”. Ja tās izies cauri
Kas ir pats interesantākais: “pirātu” izķeršanai tiks lietota speciāla GuardaLey
Kā izsakās Jeffrey Weaver, GuardaLey IT juriskonsults, “Mēs mēģinām izveidot jaunu ienākumu avotu, un monetizēt nelegālos izplatīšanas kanālus”. Ar to viņš domāja, ka lielie kinomagnāti tiesas procesu veidā cer kompensēt zaudējumus no nelegālās failapmaiņas.
Gribu redzēt, kā viņi ar savu “speciālo” datorprogrammu taisās monitorēt privātos trakeru swarmus, weblapas, FTP serverus, IRC čatus un tos utt.
Umpapā umpapā… kretīni dejo :>
Es antičatā lasīju rakstu par kastīti, ar ko miliči iet pie prova (vai softs?) un iegūst pierādījumus nelegālai darbībai, bet nevaru atrast .. kāds iedos atslēgvārdus?
Man liekas kautkas bija saistīts ar kafiju. COFEE
Lai jau mēģina cīnīties pret pirātismu,ja jau viņiem naudas daudz un liela pacietiba.Tapat beigas sapratis,ka pret to nav jegas cīnīties.Labak būtu padomājuši kāpēc tas pirātisms ir,kāpēc cilvēķi spiesti “zagt”.
Zagtu vai nezagtu, bet p2p lietot tik un tā ir daudz ērtāk. Ja filmas pa kapeikām varētu dabūt no oficiāla Trakera, tad es būtu bezgala laimīgs 🙂
Preses relīzes