Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Atbalsts ķirzakam
par otraa posta dzeesjanu es veel piedosju, bet kudaa na*uj tas okupants izdzeesa manu pirmo postu, kas vistiesjaakajaa noziimee bija par sjo teemu, mljin? :> un vai nevajadzeetu uz pm atbliezt iemeslu, kaapeec tas tiek dariits (Ne tikai man), savaadaak, man taa juusu politika kaut kaa saak nepatikt :>
patiešām, Kobem pīpēt vairs nedodiet, vai vismaz nelaidiet pie kompja, kad appīpējies, tā komentāru dzēšana ir pilnīgs bezsakars, laikam puisis galīgi nevar turēt.
Noteikumi paliek noteikumi un visiem viņi ir vienādi! точка…
Tā teikti
neuzskatu,ka man interneta butu jaraxta kaa pareizraxtibas stunda(nesatraucies protu raxtit ari ta),gan jau tu gribetu lai ari visus terminus un svesvardus tulkotu latviski,internets nav latvieshu valodas stunda,raxtu ta lai mani saprastu,un ja kads nesaprot,tad neticu,ka vinjs spej vispar interneta ko saprast…tik pat labi ej piesienies tvnet un parejiem portalu raxtibas stilam un gramatiskajam problemam…
un es saprotu,ka tu vel macies skola un tik loti velies lai visi runa un raxta ta kaa tev maca skolotaja,bet pasaule ir skarba,un tev nemainit manu raxtibas stilu…apjedz to!!!
nenoliedzu, ka arī es esmu paārstēts no d_l puses, vismaz nu ir lietas kuras atcerēšos uz visu mūžu 😀
Tad varbūt nemazgājies, zobus netīri un dibenu neslauki, jo, redz, tu esi iekšēji skaists un pārējie stulbi, ja to neredz, bet tikai saož 10 metrus pa vējam.
tas i stils :>
Tad varbūt nemazgājies, zobus netīri un dibenu neslauki, jo, redz, tu esi iekšēji skaists un pārējie stulbi, ja to neredz, bet tikai saož 10 metrus pa vējam.
tas i stils :>
Vot tavu pakaļskriešanu točna nesaprotu (rakstības ziņā)! It kā pieaudzis cilvēks (cik saprotu, neesi bērns), bet pilnīgi bez sava viedokļa un bez valodas(agrāk vismaz viedokli varēja novērot, tagad – nē). Parodieris – tā teikt. Tā tu aizsargājies, lai pašam no D_L pa ausīm netiktu? 🙂
M-JANIS – skaties,ko sauc par puisiti…
Domāju, ar pilnām tiesībām, jo mans vecums ir tuvu avatarā redzamajam personāžam – stipri pāri 40 😀
…un es saprotu,ka tu vel macies skola
Tas būtu brīnišķīgi, bet pēc dažiem gadiem mani mazbērni jau tur mācīsies 😀 Jā skolā esmu kādu laiku pastrādājis, tiesa, informātikas, ne valodniecības nozarē. Taču neatkarīgi no tā, vai cilvēks komunicē zinātniskā konferencē, ģimenē, uz ielas, vai internetā – necieņas izrādīšana pret savu valodu izraisa labākajā gadījumā nožēlu par konkrētu indivīdu un parāda viņa attieksmi pret katru, kurš lasa, vai klausās viņa tekstus.
Tu runā par interneta vidi – ne vienā vien normālā ārzemju forumā ir gadījies lasīt, ka par pāris drukas kļūdām (visticamāk, pārrakstīšanās dēļ) tiek silti ieteikts iemācīties valodu, pirms ko rakstīt. Bet Latvijā būt “kārkluvācietim”, tad “kārklukrievam” un tagad “kārkluanglim” jau ir pašsaprotami, ka jau kalpu tautas pēctečiem. Nožēlojami.
1. lai terārijā vienmēr būtu pareizā t°
2. lai p0k3monu konservi vienmēr būtu pa rokai rāpuļu brokastīm
3. rāpuļi mīl tīrību, tātad arī jāuzkopj
Un ja pēc visa tā ķirzaks ņem un neierodas? :D:D:D
Shadowmen, tad varbūt nemazgājies, zobus netīri un dibenu neslauki, jo, redz, tu esi iekšēji skaists un pārējie stulbi, ja to neredz, bet tikai saož 10 metrus pa vējam.
Tu pats saprati,ko velejies pateitk???
linx: nav tik vienkārši kā tu domā! Administrācija atbild par visu:
1. lai terārijā vienmēr būtu pareizā t°
2. lai p0k3monu konservi vienmēr būtu pa rokai rāpuļu brokastīm
3. rāpuļi mīl tīrību, tātad arī jāuzkopj
Un ja pēc visa tā ķirzaks ņem un neierodas? :D:D:D
lūk šis bij labi teikts :D:D:D
Preses relīzes