Es tik pārliecināts nebūtu- pats esmu “iepircies” tur un bieži vien dēļ no-cd vai līdzīgu brīnumu dēļ spēļuks ir nelietojams- sākās mistiskas izlidošanas, mistiski restarti utt. Paskaties pats kaut vai uz GTA4 laušanas vēsturi un novērotajiem bugiem cracku dēļ. Tagad pat populārais NFS:SHift- tieši cracku dēļ ir novērojams bugs vienā no sacensībām, kur tu nevari izvēlēties otru mašinu, jo tad tu vienkārši nevari pat uzsākt braukt. No personīgās pieredzes- MOH: Airborne- sākumā “nopirku” augstāk minētajā kantorī un izmēģināju lērumu ar dažādu “kantoru” ripiem un relīzēm, un crackiem, bet spēļuks vienā konkrētā vietā vienkārši izmeta mani. Nenocietos un nopirku oriģinālo- 0 problēmu. Vai tu tiešām domā, ka spēļu ražotāji, pavadot baisu laiku veidojot pašu spēļuku, veidojot to aizsardzību, rīkojot reklāmas kampaņas un tādejādi izgāžot baisas summas būtu tik “tupi”, lai jau oficiālās relīzes dienā pēc pāris stundām TPB būtu pieejams jau crackota pilna versija? Tas ir tikai reklāmas līdzeklis, lai paķertu topošo pircēju piesaistītu šim gamucim. Tad paskaidro lūdzu kā var jebkuras “Reloaded” lauztas spēles serial key saturēt burtu salikumu RLD, neatkarīgi no spēles ražotāja vai izdevēja? Jeb varbūt tu uzskati, ka “Reloaded” ir god-like un ir izdomājuši laušanas veidu, kas nu jau gadus 8 strādā bez izņēmumiem, turklāt pat ražotājiem nav skaidrs kā viņi to dabū gatavu?