Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Atjaunināta grafikas programma Paint.NET
Sākumā programma Paint.NET bija iecerēta kā Windows sastāvā ietilpstošā Paint aizstājēja, bet laika gaitā attīstījās par patstāvīgu, iespējām visai bagātu datorgrafiķa darbarīku. Jaunais Paint.NET 3.5 īpaši optimizēts Windows 7 lietotājiem, kaut arī darbosies arī ar Vista un XP. Kam nepieciešamas papildfunkcijas – eksistē bagātīgs spraudņu parks
Paint.NET 3.5 tiek lietota tabu (ciļņu) sistēma, kas ļauj veikt vairākus darbus vienā programmas logā. Interfeiss atbalsta Aero Glass efektus.
P.S. pirmajā mazbildītē Megana Foksa :>
Nu kā tādu var salīdzināt ar Ps? Nu jā, sīkiem darbiņiem… bet kam lielam?
Vēl labāks kā PS. PS es piemeram vispār neizmantoju. Tikai PDN, pie tam ja ir kautkādas programmētāja spējas- vari izveidot savus spraudņus, lai gan sie tā pat netrūkst
Te nu man negribot jāoponē. Paintnets nespēj lielā mērā aizstāt photoshop. Kaut kādā jā bet noteikti ne lielielā. Esmu spiests to mēslu lietot jau ilgāku laiku un tā arī nespēju saprast kāpēc daudzas lietas tur veidotas kā acu ķirurģija caur attiecīgo aizmugurējo atveri. Minēšu kautvai vienu piemēru, teksts …. tas ir “super normāli” ja ievadot tekstu zūd iespēja to rediģēt. Tā teikt ja nespēj āzi trāpīt ar pirmo reizi tad pats vainīgs un taisi pa jaunam 🙂
Tas spraudņu parks arī ir nožēlojams jo pamatā veido tikai dažādus stilus. Īsti programmas auditoriju nespēju saprast jo izskatās ka tā ir vienk. fotogrāfiju uzlabošanai paredzēta šņaga, tad kāpēc lietot šo ja ir daudz saprotamākas progas kā piem picasa?
Nu tas tāds spriedelējums subjektīvs. Bez obid tā teikt 🙂
“bezmaksas aplikācija lielā mērā spēj aizstāt tādus “vaļus” kā Adobe Photoshop®, Corel Paint Shop Pro®, GIMP”
Te nu man negribot jāoponē. Paintnets nespēj lielā mērā aizstāt photoshop. Kaut kādā jā bet noteikti ne lielielā. Esmu spiests to mēslu lietot jau ilgāku laiku un tā arī nespēju saprast kāpēc daudzas lietas tur veidotas kā acu ķirurģija caur attiecīgo aizmugurējo atveri. Minēšu kautvai vienu piemēru, teksts …. tas ir “super normāli” ja ievadot tekstu zūd iespēja to rediģēt. Tā teikt ja nespēj āzi trāpīt ar pirmo reizi tad pats vainīgs un taisi pa jaunam 🙂
Tas spraudņu parks arī ir nožēlojams jo pamatā veido tikai dažādus stilus. Īsti programmas auditoriju nespēju saprast jo izskatās ka tā ir vienk. fotogrāfiju uzlabošanai paredzēta šņaga, tad kāpēc lietot šo ja ir daudz saprotamākas progas kā piem picasa?
Nu tas tāds spriedelējums subjektīvs. Bez obid tā teikt 🙂
Vai tev nav ienācis prātā, ka daudzas funkcijas, kuras tu gribi redzēt bezmaksas programmā, patiesībā ir patentētas? Un ja piemēram PAINT.NET vai GIMP tās vēlētos realizēt, būtu jāver vaļā maciņš un jāpiķo resnajam onkulim…? Piekrītot tavai nostājai par to, ka daudzas lietas šādās programmās ir gana zemā līmenī, ļauj man tomēr tev vaicāt, vai PhotoShop, ko tu lieto, tev maz ir legāls? 🙂
tas ir “super normāli” ja ievadot tekstu zūd iespēja to rediģēt.
Žēl ka tavi subjektivie pirksti nespēj trapit atpakaļ uz teksta… Man gan nez kapēc tekstu izdodas labot. Ja nu vienigi tu esi tik gudrs un sazimē visu ko nu tur vajag da galam un hops iedomājies tekstus labot. Pie tam why da hell attelu editoram nepieciešams tekstus rakstit? :> Pke sigiem?
” Ja nu vienigi tu esi tik gudrs un sazimē visu ko nu tur vajag da galam un hops iedomājies tekstus labot. Pie tam why da hell attelu editoram nepieciešams tekstus rakstit?”
Nu kautko tik ģeniālu sen neesmu dzirdējis :D:D:D Tu vispār pats saprati ko uzrakstīji jeb tikai izvēmi to rindkopu lai man kautko uzd…stu? 🙂
TrakaisKursis ir kārtējais indivīds kurš bez braukšanas augumā nespēj 🙂 Nožēlojamo “cilvēk” kopš kura laika fīča ir jāpatentē? Patentēt var some sort of code kurš izmantots lai panāktu tādu vai citādu efektu. Paintnetam grozies kā gribi vēl tāls ceļš līdz photoshopam un vispār varbūt arī nemaz nevajag pārspļaut šopu bet iet citā virzienā tā lūk. Par gimp nav viedokļa neesmu lietojis.
diezin vai to, ka tu savā iepriekšējā komentā lietoji vārdus “to mēslu”, “acu ķirurģija caur attiecīgo aizmugurējo atveri”, var saukt par cieņpilnu attieksmi pret PAINT.NET lietotājiem, bet tas, protams, tev netraucē apvainot citus, ka tie tev brauc augumā… varbūt tavu viedokli nostiprinām kā likumu, tad vismaz tev nebūs vajadzību bāzt roku samazgu spainī, lai citus pazemotu – viņi būtu pazemoti by default.
Ko var cepties ibio 🙂
Vai tev nav ienācis prātā, ka daudzas funkcijas, kuras tu gribi redzēt bezmaksas programmā, patiesībā ir patentētas?
Fail, gudri runā, bet bezsakars tāpat
tikpat labi automašīnu ražotājiem būt jāmaksā kādam par stūrēšanas funkciju ieviešanu
tikpat labi automašīnu ražotājiem būt jāmaksā kādam par stūrēšanas funkciju ieviešanu
😀 😀
Nu padomāsim tā… Ja Paint.NET ir tik brīnišķīgs, turklāt bez maksas, tad kapēc to nelieto īstie dizaineri, bet strādā ar Apple un Adobe???
P.S. Adobe Photoshop CS4 maksā 699$ iz
Nu padomāsim tā… Ja Paint.NET ir tik brīnišķīgs, turklāt bez maksas, tad kapēc to nelieto īstie dizaineri, bet strādā ar Apple un Adobe???
Nelieto vai TU NEZINI KA LIETO? :>
Tas pats nožēlojamais teksts. Glups jau pats jautājums kapēc grafiskajā redaktorā vajadzīgs teksts.
Da ko es vispār te mēģinu pārliecināt ? 🙂 Paintnetam līdz photoshopam kā man līdz mēnesim un tā tas arī visdrīzāk paliks jo neizskatās ka painteta izstrādātāji baigi steigtu ko uzlabot.
Nelieto vai TU NEZINI KA LIETO? :>
Neviens, to nopietni, nelieto! Nu nopietni!
Preses relīzes